bedste mobil 2017

De 10 bedste mobiltelefoner 2017

2017 har været et godt år for smartphones, en masse nye modeller er kommet ud og der har været kamp til stregen selv fra modeller fra 2016, når det kommer til at finde den bedste mobiltelefon 2017. Guide og priser på de bedste mobiltelefoner 2017.

Overvejer du at købe en ny telefon, så er her listen, der efter vores mening er de absolutte bedste smartphones fra 2017. De 10 telefoner på listen herunder rammer plet på de kriterier vi tester ud fra, som blandt andet er ting som batterilevetid, skærm, brugeroplevelse og samtalekvalitet. Vi mener, det er vigtigt, at en god smartphone kan levere på alle punkter, så man samlet set får en god oplevelse.

Her er de 10 bedste mobiltelefoner 2017.

Se også: De bedste mobiltelefoner 2017

 

De 10 bedste mobiltelefoner 2017

 

#1 Huawei Mate 10 Pro

Kommentar: Stor flot og skarp skærm på 6 tommer, lynhurtig brugerflade, bedste batteritid og hurtig opladning samt rigtig godt dual kamera.

Bedste pris:
Fra cirka 5.650 kroner. Tilbuddet er med abonnement. Se tilbuddet her.

Se aktuelle priser på Huawei Mate 10 Pro

 

#2 Sony Xperia XZ Premium

Kommentar: 5,46 tommer skærm i 16:9 med høj opløsning på 4K (870 ppi), lynhurtig opladning og godt kamera med mulighed for slow-mo op til 960 billeder i sekundet.

Bedste pris:
Fra cirka 4.425 kroner. Tilbuddet er uden abonnement. Se tilbuddet her.

Se aktuelle priser på Sony Xperia XZ Premium

 

#3 Samsung Galaxy Note 8 64GB

Kommentar: 6,3 tommer super AMOLED skærm med fantastisk farvegengivelse, iris-scanner, trådløs opladning, kommer med S Pen stylus og 2x optisk zoom i kameraet.

Bedste pris:
Fra cirka 6.700 kroner. Tilbuddet uden abonnement. Se tilbuddet her.

Se aktuelle priser på Samsung Galaxy Note 8 64GB

 

#4 HTC U11

Kommentar: 5,5 tommer QHD Super LCD skærm, god lyd i højtalerne, flot 4K videooptagelse og god batteritid, god fyldig lyd i højtalerne.

Bedste pris:
Fra cirka 4.725 kroner. Tilbuddet er uden abonnement. Se tilbuddet her.

Se aktuelle priser på HTC U11

 

#5 Huawei Mate 9 Pro

Kommentar: God byggekvalitet, flot AMOLED skærm med masser af farver, højtspillende stereohøjtalere, dual kamera, hurtig opladning og god batterilevetid.

Bedste pris:
Fra cirka 5.000 kroner. Tilbuddet er uden abonnement. Se tilbuddet her.

Se aktuelle priser på Huawei Mate 9 Pro

 

#6 Sony Xperia XZ1

Kommentar: 5,2 tommer Triluminos skærm med HDR10 support for ekstra dybde i billedet, strømlinet brugerflade, god batterilevetid, 4K video og super slow-mo video funktionalitet.

Bedste pris:
Fra cirka 4.750 kroner. Tilbuddet er med abonnement. Se tilbuddet her.

Se aktuelle priser på Sony Xperia XZ1

 

#7 OnePlus 5T

Kommentar: Flot AMOLED-skærm, lynhurtig ansigtsgenkendelse, god batterilevetid, samt hurtig opladning og mulighed 4K videooptagelse.

Bedste pris:
Fra cirka 4.000 kroner. Tilbuddet er uden abonnement. Se tilbuddet her.

Se aktuelle priser på OnePlus 5T

 

#8 Samsung Galaxy S8

Kommentar: 5,8 tommer Super AMOLED-skærm, god byggekvalitet, fornuftig batterilevetid med mulighed for både hurtig opladning og trådløs opladning, samt understøttelse af Samsung DeX.

Bedste pris:
Fra cirka 4.550 kroner. Tilbuddet er uden abonnement. Se tilbuddet her.

Se aktuelle priser på Samsung Galaxy S8

 

#9 Samsung Galaxy S8 Plus

6,2 tommer AMOLED-skærm, hurtig processor, hurtig opladning, trådløs opladning, ansigtsgenkendelse og iris-scanner.

Bedste pris:
Fra cirka 5.125 kroner. Tilbuddet er uden abonnement. Se tilbuddet her.

Se aktuelle priser på Samsung Galaxy S8 Plus

 

#10 HTC 10

Kommentar: Skarp 5,2 tommer Super LCD5 -skærm, god solid byggekvalitet, hurtig ladning (50% på 30 minutter) og god lyd med Boom Sound højtalere,

Bedste pris:
Fra cirka 3.300 kroner. Tilbuddet er uden abonnement. Se tilbuddet her.

Se aktuelle priser på HTC 10

 

“Den bedste mobil behøver ikke være den nyeste”

Steen Jørgensen, mobilekspert på mobil.nu og telepristjek.dk, hvad har overrasket mest blandt de bedste mobiltelefoner i 2017?

Det er faktisk mest overraskende, at Huawei Mate 9 Pro fra slutningen af 2016 stadig er så god, som den er. Vi justerer løbende karakterne på alle telefoner i vores karaktersystem på telepristjek.dk, men det har kun været nødvendigt at justere meget lidt på Mate 9 Pro. Derfor er den stadig blandt de absolut bedste telefoner heri 2017 og det vidner om, at man ikke absolut skal købe den nyeste og dyreste telefon for at få en, der er virkelig god”.

Og den største skuffelse i 2017?

Det er iPhone X. Det er egentlig en udmærket telefon, men den er vanvittig dyr og har en alt alt for høj pris i forhold til, hvad man ellers kan få på markedet”.

Hvad kan vi forvente af 2018?

“I år kom der fokus på ansigtsgenkendelse takket være Apple og OnePlus og de andre producenter kommer med på den vogn også i 2018. Kunstig intelligens vil der også satses massivt på til at optimere brugeroplevelsen, men det er svært for mobilproducenterne at fortælle om glæderne ved kunstig intelligens uden at tabe kundernes interesse. Jeg spår en svær tid for topmodellerne, da mid end modellerne bliver virkelig gode og det til forholdsvis skarpe priser”.

Se også: De bedste mobilabonnementer

Bedste mobiltelefon 2017, december 2017

Guiden med prissammenligninger af de bedste mobiltelefoner 2017 er foretaget i december 2017. Priserne og indholdet i abonnementerne er fundet på teleprisguide.dk og pricepusher.dk. På listen over tilbudene finder vi mobiltelefoner fra Huawei, Sony, Samsung, HTC og OnePlus.

Den billigste mobiltelefon i guiden koster cirka 3.300 kroner, mens den dyreste koster 6.700 kroner, så man kan spare 3.400 kroner ved at vælge den billigste af de bedste mobiltelefoner 2017.

Se også: Sammenlign priser på de bedste mobiltelefoner