telefonen med bedst screen

Telefoner med de bedste skærme – guide og priser

Skærmen på mobiltelefonerne er under konstant udvikling, og den er nu noget som kunderne ligger mere vægt på. På telepristjek.dk kan man se telefonerne med den højest bedømmelse på skærmen, bedømmelsen på alle parametre og hvor man finder den bedste pris - guide til de 5 telefoner med den bedste skærm.

Mange mennesker går ikke op i, hvilken skærm der sidder på telefonen, så længe den gør som den skal. iPhones er de mest populære telefoner i Danmark, og de har i en del år været flere skridt bagud i skærmteknologien. Nu er tiderne så småt begyndt at skifte, og skærmene er blevet både større og får bedre skærmopløsninger, farver og kontraster. Leder du efter en telefon med en super skærm, så se vores guide med priser på telefoner der har den bedste skærm og samtidig er gode telefoner på andre parametre. Der er over 2.000 kroner at spare blandt de listede telefoner med bedste skærm.

Se også: Priser på telefoner med de bedste skærme

5 telefoner med den bedste skærm

#1 Sony Xperia XZ Premium

Kommentar: En 5,5 tommers 4K skærm med HDR taler sit tydelige sprog. Ingen anden telefon matcher skarpheden, man får på Sonys XZ Premium. Derudover får man et super kamera med slowmotion i verdensklasse, det nyeste styresystem fra Android og den nyeste processor på markedet samt god batteritid.

Bedste pris:
Fra cirka 4.700 kroner. Tilbuddet er uden abonnement > Se bedste pris her

Sammenlign priser på Sony Xperia XZ Premium

 

#2 Samsung Galaxy Note 8

Kommentar: Note-serien har altid været kendt for at være større og stærkere end de andre. På Galaxy Note 8 får man en af de absolut største skærme med en lækker 2K opløsning. Skærmen er med AMOLED teknologien, der giver de bedste kontraster man kan få. Med Note 8 får man også den unikke S-Pen, der har et hav af funktioner, hvis man skal være produktiv. Kameraet er et af de bedste på markedet og designet i en klasse for sig selv.

Bedste pris:
Fra cirka 6.800 kroner. Tilbuddet er uden abonnement > Se bedste pris her

Sammenlign priser på Samsung Galaxy Note 8

 

#3 Huawei Mate 9 Pro

Kommentar: På Mate 9 Pro får man samme AMOLED skærmteknologi og 2K opløsning som på Note 8, men skærmen er en anelse mindre – dog lidt nemmere at håndtere. Kameraet er også rigtig godt med flere smarte funktioner. Batteriet er kæmpe stort på 4.000 mAh, som giver to dages brug og kan lades lynhurtigt op igen.

Bedste pris:
Fra cirka 5.000 kroner. Tilbuddet er uden abonnement > Se bedste pris her

Sammenlign priser på Huawei Mate 9 Pro

 

#4 Samsung Galaxy S8

Kommentar: Det bliver ikke sidste gang, at Samsung er med på denne liste. Galaxy S8 er den lille version i den nyeste Galaxy serie, og den kommer med den skarpeste skærm af de to. Opløsningen er den samme, men da skærmen er en anelse mindre, bliver pixeltætheden større og dermed får man en skarpere skærm – men der er tale om marginaler. Kameraet og designet er endnu engang i verdensklasse og funktionerne på Samsungs telefoner kan ikke stort set ikke matches.

Bedste pris:
Fra cirka 4.500 kroner. Tilbuddet er uden abonnement > Se bedste pris her

Sammenlign priser på Samsung Galaxy S8

 

#5 Samsung Galaxy S8 Plus

Kommentar: Her er der tale om den store variant i Galaxy S-serien, og man skal derfor finde ud af, om man helst vil have en “lille” skærm, eller om man er til de helt store. Med 6.2 tommer er Galaxy S8 perfekt til film og spil og batteriet på 3.500 mAh hjælper også på at få det meste ud af telefonen. Som på den mindre version er kameraet og designet også helt i top.

Bedste pris:
Fra cirka 5.100 kroner. Tilbuddet er uden abonnement > Se bedste pris her

Sammenlign priser på Samsung Galaxy S8 Plus

Hvad gør en skærm god?

Det ville være meget nemt, hvis man bare skulle kigge på opløsningen, når man kigger efter den bedste skærm. Sony Xperia XZ Premium topper ikke kun listen, fordi den har den højeste opløsning, men også fordi den har fået den samlede højeste vurdering.

Skærmene med teknologien AMOLED er en favorit hos mange, og det skyldes blandt andet, at hver en pixel kan kontrolleres individuelt. Det giver flere muligheder for flottere farve, bedre kontraster og faktisk også bedre batterilevetid. Flere telefoner kommer stadig med LCD teknologi, men fremtiden peger i retning af AMOLED og det er også vores personlige favorit.

Se også: Guide til de bedste smartphones

De bedste skærme december 2018

Rangeringen af de fem telefoner med den bedste skærm er taget fra en samlet vurdering lavet af telepristjek.dk baseret på test på mobil.nu, der anmelder alle tilgængelige telefoner i Danmark. De fem telefoner på listen kommer fra producenterne Sony, Samsung og Huawei.

Den dyreste telefon på listen er Samsung Galaxy Note 8 med en pris fra cirka 6.800 kroner og den billigste er Galaxy S8 med en pris fra cirka 4.500 kroner. Det giver en forskel i pris på 2.300 kroner, alt efter hvilken telefon du vælger.

Se også: Guide til telefoner med bedst skærm