Danmarks billigste og bedste mobile bredbånd

Hvor finder man Danmarks billigste og bedste mobile bredbånd? Se guide til mobilt bredbånd med GB data til alle typer behov.

Danmarks billigste og bedste mobile bredbånd

Mange leder med lys og lygte efter en hurtig måde at forbedre internettet i hjemmet. Det selvfølgelig på grund af de udfordringer, som hjemmearbejde og hjemmeskole giver hundredtusindvis af danskere lige nu. Internettet er nemlig presset i mange hjem, da mange flere enheder er koblet op til nettet på samme tid. Enheder, der skal trække videosamtaler, videostreaming, musikstreaming, upload og download af små og store filer. Oven i kommer almindelig internetbrug. Vi guider her til Danmarks bedste og billigste mobile bredbånd.

Mobilt bredbånd til alle typer forbrug

Selvom man har en bredbåndsforbindelse med 100 eller 300 Mbit/s, så vil mange stadig opleve problemer med at have mange opkoblede enheder på samme bredbåndsopkobling på samme tid. Svaret på de problemer, i hvert fald hvis det skal gå hurtigt at få dem løst, hedder mobilt bredbånd. Det er hurtigt og let at komme i gang med og så er det en forholdsvis billig løsning.

Prisen varierer naturligvis efter mængden af data og om man vil have 4G eller 5G bredbånd. Herunder tipper vil til dem, der bare har behov for en akut og billig løsning til begrænset brug og vi tipper også til mobilt bredbånd, der skal kunne håndtere stort data- og internetforbrug. Sidst i artiklen kan du også læse med om, hvordan du finder mobilt bredbånd med den bedste dækning der, hvor du bor.

Se også: Hvor finder man billig bredbånd?

Danmarks billigste og bedste mobil bredbånd

#1 Greentel
2 GB (4G)
Indeholder 2 GB data om måneden
Netværk: Telia / Telenor
Pris: 49 kroner om måneden. Se aktuelle tilbud hos Greentel

#2 Oister
5 GB data (4G)
Indeholder 5 GB data om måneden
Netværk: Teleselskabet 3
Pris: 49 kroner om måneden. Se aktuelle tilbud hos Oister

#3 CBB Mobil
5 GB data (4G)
Indeholder 5 GB data om måneden
Netværk: Telenor / Telia
Pris: 59 kroner om måneden. Se aktuelle tilbud hos CBB Mobil

#4 GladMobil
30 GB (4G)
Indeholder 30 GB data om måneden
Netværk: Telia / Telenor
Pris: 99 kroner om måneden. Se aktuelle tilbud hos GladMobil

#5 OK Mobil
100 data (4G)
Indeholder 100 GB data om måneden
Netværk: Telenor / Telia
Pris: 159 kroner om måneden. Se aktuelle tilbud hos OK Mobil

#6 Oister
Fri data (4G)
Indeholder 2.000 GB data om måneden
Netværk: Teleselskabet 3
Pris: 229 kroner om måneden. Se aktuelle tilbud hos Oister

#7 CBB Mobil
Fri data (4G)
Indeholder 1.000 GB data om måneden
Netværk: Telenor / Telia
Pris: 229 kroner om måneden. Se aktuelle tilbud hos CBB Mobil

#8 Teleselskabet 3
Fri data (4G)
Indeholder 1.000 GB data om måneden
Netværk: Teleselskabet 3
Pris: 230 kroner om måneden. Se aktuelle tilbud hos 3

#9 Telmore
Fri data (5G)
Indeholder 1.000 GB data om måneden
Netværk: TDC
Pris: 349 kroner om måneden. Se aktuelle tilbud hos Telmore

#10 YouSee
Fri data (5G)
Indeholder 1.000 GB data om måneden
Netværk: TDC
Pris: 349 kroner om måneden. Se aktuelle tilbud hos YouSee

Bedste mobildækning hvor du bor

Faren ved at bruge mobilt bredbånd er, at oplevelsen er meget afhængig af mobildækningen, der hvor du skal bruge det. Har det teleselskab, du vælger mobilt internet hos, dårlig dækning i dit område, så hjælper den ikke med at forbedre internettet derhjemme og på hjemmekontoret.

Vi har lanceret et nyt dækningskort, der viser, hvor god dækning de forskellige mobilnet har i Danmark. Tæt på 3.000 danskere har delt deres erfaring med deres teleselskab og bedømt kvaliteten af dækningen i deres postnummer og kommune. Du kan se mobildækningen her:

Teleselskabernes mobildækning i Danmark

Du kan hjælpe mange andre danskere, der leder efter et teleselskab med god dækning i deres nærområde ved at give os din dom over dit mobilselskab her:

Hvor høje hastigheder har mobilt bredbånd?

Mobilt bredbånd, der benytter 4G-netværk, har typisk mellem 17-71 Mbit/s til download og 5-43 Mbit/s til upload i følge teleselskaberne. Vi oplever dog ofte selv, at vi kan få langt over 100 Mbit/s download. I spidsbelastningsperioder er hastigheden dog tættere på 17 Mbit/s end 71 Mbit/s. Det rækker dog også fint for langt de fleste brugere.

Har du mobilt bredbånd med 5G kan du lige nu forvente hastigheder, der er 20-30 procent højere. Det er først senere i 2021, at du kan forvente 5G-hastigheder på 2-300 Mbit/s. I dag er det kun YouSee og Telmore, der tilbyder 5G mobilt bredbånd.

Se også: Prissammenligninger på mobilt bredbånd

 

Seneste nyt om emnet

Siden denne artikel udkom er der kommet nyt i sagen. Patricio Juarez gik videre med sagen. Allerede d. 22/1/2021 publicerede vi en opfølgning med artiklen Her er den billigste bredbånd til studerende – Artiklen finder du her. Få også seneste nyt om temaet ved at trykke her..