teleselskabet 3 gratis roaming kina asien

3 klar med gratis roaming i Kina, Sri Lanka og Indonesien

3 gør nu store dele af Asien til roamingfri zone med gratis roaming i Kina, Macao, Sri Lanka og Indonesien. Det betyder, at du som 3-kunde fremover kan tage dit mobilabonnement med 3LikeHome og bruge det i de lande stort set som var du derhjemme.

Der er dog begrænsning på data med maksimalt 10 GB data om måneden, selvom dit mobilabonnement har mere data inkluderet.

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnement

Mange penge at spare på mobilopkald i Kina

Der kan være rigtig mange penge at spare, hvis man bruger sin mobil med mobilabonnement med 3LikeHome i Kina. Hos andre teleselskaber koster det for eksempel 12 kroner i minuttet at ringe til Danmark fra Kina, knap 4 kroner i opkaldsafgift, 2,5 kroner per sms, 10 kroner per MMS og 100 kroner per MB data.

Rejser man til de andre lande (Macao, Sri Lanka og Indonesien) og bruger sin mobil, er der endnu større besparelser. Her koster det 115 kroner per MB og 24 kroner i minuttet at ringe til Danmark.

Se også: Guide til billig brug af mobil i udlandet

3 gør især sine hoser grønne over for erhvervslivet

Der er en ganske særlig grund til, at 3 nu er klar med gratis roaming i Kina i selskabets mobilabonnementer. Dansk eksport til Kina stiger nemlig markant og det betyder, at efterspørgslen på billig mobiltelefoni i Kina også stiger.

”Vi har oplevet stigende interesse for Kina, og det har vi lyttet til. Vi vil gerne være det foretrukne teleselskab for rejselystne danskere og ikke mindst danske virksomheder med globale perspektiver. Et eksporteventyr kan være forbundet med stor risiko og mange uforudsete udgifter, og her vil vi gerne fjerne én af bekymringerne, idet kunderne kan regne med, at de på forhånd kender omkostningerne på roaming,” siger Jacob Hein Knudsen, VP for Business Market hos 3.

Se også: Billig telefoni til erhverv der rejser meget

47 lande med gratis roaming

3 er klar med den gratis roaming i Kina, Macao, Sri Lanka og Indonesien (inklusiv Bali) fra den 23. januar og med disse fire nye lande på listen tilbyder 3 nu roamingfri mobilbrug i 47 lande rundt om i verden.

Se også: Mobilabonnement med roaming