telmore mobilt bredbånd pris

Bredbånd hos Telmore – Se priser på bredbåndsabonnementer

Telmore tilbyder mobile bredbåndsabonnementer med betydeligt mere data end hos for eksempel Oister, CBB og Call me. Sammenlign priser på mobile bredbåndspakker hos Telmore.

Telmore har en lidt anden holdning til det med mobilt bredbånd end konkurrerende teleselskaber som Oister, Call me og CBB. De har alle mobile bredbåndspakker med små mængder data, men kun Telmore har mobilt bredbånd med virkelig meget data.

Se også: Priser på mobilt bredbånd

Mobile bredbåndspakker hos Telmore

Telmore har også små pakker til mobilt bredbånd, men de tilbyder også pakker med enorme mængder data – helt op til 500 GB om måneden – og Telmore Play med 7 tjenester indgår i den abonnementet med 200 GB data. Telmore Play inkluderer HBO, Telmore Musik, BookMate, TV2 Play, Min Bio, Flipp og C More.

 

Priser på bredbånd hos Telmore

Telmores priser på mobilt bredbånd starter ved 49 kroner og går helt op til 399 kroner om måneden –  se priser og mængden af data, man kan få hver måned hos Telmore herunder.

 

3 GB data / md – Pris: 49 kroner

10 GB data /md – Pris: 99 kroner

25 GB data /md – Pris: 149 kroner

100 GB data / md – Pris: 249 kroner

300 GB data / md – Pris: 329 kroner

500 GB data / md – Pris: 379 kroner

200 GB data / md inkl. Telmore Play – Pris: 399 kroner

Alle abonnementer er rettet til familie og folk, der streamer meget. Dog er særligt pakkerne med 300 GB og 500 GB velegnede til familier, hvor 3-4 personer dagligt streamer video og musik. Bredbåndsabonnementet med Telmore Play inkluderet giver tjenester, som hele familien kan få glæde af.

Se også: Sammenlign bredbåndspriser hos Telmore

 

Værd at vide om bredbåndsabonnementer hos Telmore

Man kan naturligvis bare vælge at sætte det data-simkort, der følger med abonnementet, i en mobil eller tablet og så bruge den som hotspot, men det er mere logisk at sætte simkortet i en wifi-router. Og netop en wifi router følger med i pakken og prisen, så længe man er bredbåndskunde hos Telmore – det gælder for bredbåndspakkerne med 100, 200, 300 og 500 GB data. De tre mindste bredbåndsabonnementer kommer ikke med wifi-router.

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer hos Telmore

 

Bredbåndshastigheder hos Telmore

Man kan forvente at surfe med hastigheder mellem 17-71 Mbit/s med Telmores mobile bredbånd og uploadhastigheder på 5-43 Mbit/s.

Se også: Prissammenligninger på mobilt bredbånd