mobilt bredbånd 3 pris

Mobilt bredbånd hos 3 – sammenlign abonnementer og priser

3 tilbyder mobilt bredbånd til alle behov med pakker fra 5 til 300 GB data om måneden – af fordele kan nævnes 3LikeHome i 53 lande og datadeling. Sammenlign priser på mobile bredbåndsabonnementer hos 3.

3′s kunder har altid været storforbrugere af mobildata. Når det kommer til mobile bredbåndsabonnementer har de dog datapakker i alle størrelser lige fra 5 GB om måneden til 300 GB om måneden. Selskabet er meget konkurrencedygtige på de større pakker, mens de små pakker er lidt dyre sammenlignet med konkurrenterne.

 

Mobile bredbåndspakker hos 3

3 har dog to andre gode kort at spille ud med udover data: 3LikeHome, hvor du kan gå på nettet med dit bredbåndsabonnement i 53 lande samt 3Deling – datadeling, hvor du kan dele din data med andre abonnementer, der måske ikke har så meget data. Vi har finkæmmet de mobile bredbåndsabonnementer hos 3 og du kan se dem rangeret herunder efter pris og mængden af data.

Se også: Priser på mobilt bredbånd

Priser på mobilt bredbånd hos 3

3′s priser på mobilt bredbånd begynder rimelig højt ved 110 kroner om måneden, men deres store bredbåndspakker med 150 GB og 300 GB er meget konkurrencedygtige. Det dyreste mobile bredbåndsabonnement hos 3 har en pris på 300 kroner– se priser og mængden af data, man kan få hver måned hos 3.

 

5 GB data / md – Pris: 110 kroner

10 GB data /md – Pris: 130 kroner

100 GB data / md – Pris: 200 kroner

150 GB data / md – Pris: 250 kroner

300 GB data / md – Pris: 300 kroner

De to mindste bredbåndspakker er rettet mod dem, der har et lille behov for at kunne bruge data på farten. De store bredbåndspakker er rettet mod folk, der har stort databehov på farten eller derhjemme, hvor man streamer løs af musik og video.

Se også: Sammenlign bredbåndspriser hos 3

 

Værd at vide om bredbåndsabonnementer hos 3

Alle mobile bredbåndsabonnementer hos 3 indeholder 3LikeHome (gå på nettet i 53 lande uden det koster ekstra), 3Deling (del data mellem flere abonnementer) og 3 holder løbende øje med, om abonnementet passer til dit behov.

Det er muligt at få en wifi / 4G router gratis med de dyre abonnementer, mens det koster fra 30 kroner om måneden, hvis man køber et af de mindste abonnementer. Man kan selvfølgelig også bare nøjes med at sætte sit data simkort i en tablet eller mobil.

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer hos 3

 

Bredbåndshastigheder hos 3

Som bredbåndskunde hos 3 kan man regne med hastigheder mellem 17-71 Mbit/s til download og uploadhastigheder på 5-43 Mbit/s.

Se også: Prissammenligninger på mobilt bredbånd

 

Skriv et svar