bredbånd priser fullrate

Priser på bredbånd hos Fullrate – sammenlign tilbud og abonnementer

Fullrate er et af selskabene under TDC Groups paraply, der også tæller blandt andet YouSee og Telmore. De tilbyder både mobilabonnementer og bredbånd og mobile bredbåndsabonnementer. Sammenlign priser på bredbånd hos Fullrate.

Fullrate startede faktisk for mange år siden med fuldt fokus på bredbånd – siden hen kom de også med på mobiltelefoner og mobilabonnementer som lavprisselskab, men for nylig annoncerede de, at de ville tilbage til bredbådsrødderne. De vil således komme med en række ydelser og services her i løbet af efter året med fokus på netop bredbånd og wifi, for eksempel med et særligt udrykningshold, der kan hjælpe med at sætte den bedst mulige wifi-forbindelse op i ens hjem.

Men hvilke bredbåndspakker tilbyder Fullrate så og til hvilken pris? Det er trods alt det, det handler om for de fleste, når man skærer ind til benet. Vi sammenligner herunder priser på bredbånd og mobilt bredbånd hos Fullrate.

Se også: Priser på bredbånd

 

Bredbånd hos Fullrate

De fleste andre såkaldte MVNO’er, altså selskaber uden eget net, men som benytter enten Telia, Telenor, 3 eller TDC’s netværk, tilbyder kun mobilt bredbånd og her skiller Fullrate sig ud – de tilbyder da mobilt bredbånd, men også almindeligt bredbånd. De almindelige bredbåndspakker giver frit forbrug med varierende hastighed alt efter pris, mens man kan få op til 200 GB data om måneden med mobilt bredbånd.

 

Priser på bredbånd hos Fullrate

Fullrates  priser på mobilt bredbånd starter ved 29 kroner og går op til 249 kroner om måneden, mens prisen på almindeligt bredbånd starter fra 229 kroner – se priser og mængden af data og/eller hastighed, man kan få hver måned hos Fullrate herunder.

 

Bredbånd:

Basis med 25 Mbit/s download og 2 Mbit/s upload – Pris: 229 kroner / md

Mellem med 50 Mbit/s download og 10 Mbit/s upload – Pris: 249 kroner / md

Stor med 100 Mbit/s download og 20 Mbit/s upload – Pris: 279 kroner / md

Se også: Sammenlign priser på bredbånd hos Fullrate

 

Mobilt bredbånd:

Flex: 0,3 GB /3 GB /8 GB data / md – Pris: 29/49/99 kroner

5 GB data /md – Pris: 79 kroner

10 GB data /md – Pris: 99 kroner

200 GB data / md – Pris: 249 kroner

Se også: Sammenlign priser på mobilt bredbånd hos Fullrate

 

Værd at vide om bredbåndsabonnementer hos Fullrate

Til de mobile bredbåndsabonnementer kan man tilkøbe et mobilt wifi, hvis man har behov for at koble flere produkter op til nettet på forbindelsen. Det koster 20 kroner om måneden. Til bredbånd følger en wifi-router med i prisen.

 

Bredbåndshastigheder hos Fullrate

Almindeligt bredbånd kan give op til 100 Mbit/s til download, mens de mobile bredbåndsabonnementer hos Fullrate kan give op til 80 Mbit/S – det svinger mellem 20 og 80 Mbit/s, oplyser Fullrate selv.

Se også: Prissammenligninger på mobilt bredbånd

Skriv et svar