Black Friday 2019: Bedste tilbud på mobiltelefoner 

Black Friday er officielt den 29. november, men i dagene op til og efter kører tilbuddene for livet løs - find bedste Black Friday tilbud på mobiltelefoner.

Black Friday 2019: Bedste tilbud på mobiltelefoner 

Der er stadig nogle dage til Black Friday 2019, den store tilbudsdag, der finder sted den 29. november i år. Allerede fra starten af næste uge vil tilbudsræset dog gå i gang hos mange webshops og det gælder også de teleselskaberne, hvor flere vil have gode Black Friday tilbud på mobiltelefoner. Her finder du Black Friday-tilbud på mobiltelefoner.

Mobiltelefoner kan koste mange tusind kroner, så når der er store rabatter i udsigte på mobiltelefoner, så er det med at være på dupperne. Med Black Friday på trapperne vil der således være stor mulighed for at spare mange penge på ny mobiltelefon.

Teleselskaber med Black Friday tilbud på mobiltelefoner

Herunder kan du finde links til de danske teleselskaber, der enten normalt har har særlige tilbud på mobiltelefoner på Black Friday eller som vi forventer vil diske op med tilbud, som det kan være relevant at kigge på en ekstra gang.

  • Greentel
  • Oister
  • Call me
  • CBB Mobil
  • Telmore
  • Teleselskabet 3
  • Telia
  • Telenor
  • YouSee

Bemærk, at der naturligvis er mange flere teleselskaber på det danske marked end de listede, men det kun disse teleselskaber, der sælger telefoner.

 

Gode tilbud på de bedste telefoner?

Der skal nok være Black Friday tilbud på en enkelt topmodel eller to, men historisk set er det typisk på de lidt ældre telefoner, der er de største tilbud på. Sidste års topmodel, for eksempel Huawei Mate 20 Pro eller Samsung Galaxy S9 Plus er dog stadig fremragende telefoner og kande købes med 1.000 kroner rabat i forhold til dagens pris, så er det klart værd at overveje køb af dem, hvis de altså kommer på tilbud.

Man skal dog nok mest forvente, at der enten kommer begrænset rabat på populære og nye telefoner eller gode rabatter på lidt ældre telefoner – både i low,- mid- og high end prissegmentet.

Se også: Find bedste priser på smartphones

Black Friday kører i mange dage

Black Friday 2019 afvikles fredag den 29. november, men mange webshops og forhandlere kører med Black Friday i flere dage op til selve Black Friday-dagen og også i dagene efter.

Se også: Sammenlign priser på mobiltelefoner