Billigt mobilt bredbånd til ethvert behov og forbrug

Køb et mobilt bredbånd, der passer til dit forbrug for spar penge. Vi har fundet fem abonnementer med mobilt bredbånd, der passer til ethvert behov.

Billigt mobilt bredbånd til ethvert behov og forbrug

Der er flere fordele ved mobilt bredbånd, som gør det til den foretrukne for mange danske husstande. Den ene fordel er, at man kan købe et abonnement til mobilt bredbånd, som passer optimalt til familiens forbrug og behov – og derved spare mange penge om året på bredbånd.

Se også: Sammenlign mobilt bredbånd

Mobilt bredbånd til jeres behov

Når man køber traditionelt kablet bredbånd kommer det uden en databegrænsning. Med mobilt bredbånd derimod vælger man et abonnement med en mængde data, ligesom et almindeligt mobiltabonnement. De fleste vælger husstande vælger mobilt bredbånd med fri data, også selvom de måske ikke har behov for det. Bruger man et øjeblik på at undersøge forbruget, vil mange opdage, at de 1.000 eller 2.000 GB inkluderet er i overkanten. Vælger man et abonnement med mindre data inkluderet, er der penge at spare – og hastigheden er den samme. Herunder har vi fundet fem abonnementer til mobilt bredbånd, med forskellige mængder data inkluderet.

Billig mobilt bredbånd, der matcher familiens forbrug

#1 CBB med 100 GB

Abonnement: 100 GB datapakke hver måned
Netværk: Telenor
Pris: 159 kroner per måned
Se aktuelle tilbud hos CBB

#2 Oister med 150 GB

Abonnement: 150 GB datapakke hver måned
Netværk: 3
Pris: 149 kroner per måned
Se aktuelle tilbud hos Oister

#3 Telenor med 200 GB

Abonnement: 200 GB datapakke hver måned
Netværk: Telenor
Pris: 199 kroner per måned
Se aktuelle tilbud hos Telenor

#4 Call Me med 250 GB

Abonnement: 250 GB datapakke hver måned
Netværk: Telia
Pris: 209 kroner per måned
Se abonnementer hos Call Me

#5 Lebara med 300 GB

Abonnement: 300 GB datapakke hver måned
Netværk: Telenor
Pris: 199 kroner per måned

Husk god dækning ved mobilt bredbånd

Herover finder du de fem bedste abonnementer til mobilt bredbånd med forskellige mængder data inkluderet. Bruger du langtfra nok data til at udnytte abonnementer med fri data, kunne disse spare dig penge. Inden du tegner et abonnement på mobilt bredbånd skal du dog huske, at god mobildækning er en nødvendighed for mobilt bredbånd. Det har betydning for hastigheden, stabiliteten og forsinkelsen. Derfor skal du huske at tjekke mobildækningen hvor du bor.

Se også: Tips til billigere bredbånd