iphone 6s pris med og uden abonnement

Billigt batteriskifte på iPhone udløber snart

Hvis du har en iPhone af ældre dato, så er batteriet sikkert ikke, hvad det har været og derfor kunne det være en god idé at skifte batteriet ud med et nyt. Efter batteriskandalen i slutningen af sidste år, tilbød Apple at man kunne skifte batteriet på sin ældre iPhone ud for kun 229 kroner mod normalt 629 kroner.

 

Apples rabat på batteriskift udløber snart

Det er et godt tilbud med rabat på 400 kroner. Har du ikke benyttet dig af det endnu, så er det dog ved at være sidste chance, da tilbuddet snart udløber – det gør det ved udgangen af 2018, helt præcis den 31. december. Efter årskiftet koster det igen 629 kroner med mindre Apple når at ændre på det i mellemtiden.

Har du allerede benyttet dig af tilbuddet om billigt batteriskifte, så kan du ikke bruge det igen – i hvert fald ikke på den samme iPhone. Men har du endnu ikke skiftet batteriet ud på de gamle iPhone, så kan det være en god idé at gøre det nu, mens der stadig er rabat.

Se også: Spar 3.000 kroner på iPhone – køb brugt!

 

Derfor bør du skifte batteri nu

Hvis du ikke har benyttet dig af Apples tilbud på billigt batteriskifte, så bør du gøre det nu. Med et frisk batteri i for eksempel iPhone 6S eller iPhone 7, kan du nemlig få 1-2 år længere god brug af din iPhone. Selv endnu ældre telefoner får nemlig nye versioner af iOS  de næste par år med de fordele, det giver.

Derfor kan du stadig få en god oplevelse ud af din iPhone, selvom den er både 2 og 3 år gammel – bare du får et frisk batteri.

Se også: Telefoner med lang batteritid

 

Battery Gate – Apple fanget med skægget i postkassen

Apple tilbød den store rabat på batteriskifte efter det kom frem, at de med vilje havde svækket ydeevnen i ældre iPhones, hvor batteriet var ved at blive slidt og svækket. Årsagen til det, at de ville undgå overophedede batterier, der kunne få telefonerne til at lukke ned ud af det blå.

Onde tunger mente dog, at Apple gjorde det for at presse folk til at købe en ny iPhone, nu deres nuværende pludselig begyndte at give en dårlig oplevelse. Apple kom dog også med ændringer til iOS, så man lettere selv kunne bestemme, hvordan ydeevnen skulle være på sin iPhone, uanset batteritilstand. Man kunne også få oplyst i styresystemet, om det var på tide at skifte batteriet ud.

Se også: Priser på nye iPhones

Skriv et svar