Billigste pris på Galaxy Watch 4 – stort prisfald

Det bedste smartwatch til Android er faldet meget i pris. Der er nu næsten 1.000 kroner at spare på Samsung Galaxy Watch 4 - se billigste pris.

Billigste pris på Galaxy Watch 4 – stort prisfald

Udvalget af smartwatches til Android-telefoner er noget større end til iPhones, men der er samtidig stor forskel i kvaliteten. Et af de bedste (hvis ikke det bedste) er Samsungs Galaxy Watch 4 med Googles Wear OS, som også længe har været blandt de dyrere at dem. Men nu ser vi store prisfald på Galaxy Watch 4, hvor der er mange penge at spare – se billigste pris i denne artikel.

Se også: Find billige priser på gadgets

Så meget er Galaxy Watch 4 faldet i pris

Samsung Galaxy Watch 4 blev lanceret i august sidste år, hvor det imponerede med utrolig lækkert design, hardware og Googles Wear OS, der gav adgang til et stort udvalg af apps. Men der var lige prisen på Galaxy Watch 4, som startede ved 1.999 kroner og sluttede ved 3.399 kroner, der betød at dette ikke var et smartwatch for alle og enhver. Men nu er Galaxy Watch 4 faldet meget i pris – næsten 1.000 kroner. Har du tidligere overvejet uret, er lige nu et godt tidspunkt at slå til. Nedenfor finder du billigste pris på de forskellige Galaxy Watch 4-modeller sammenlignet med de vejledende, så du kan se hvor meget du sparer.

Billigste priser på Galaxy Watch 4

– Galaxy Watch 4 med 40 millimeter urskive: Vejledende pris 1.999 kroner. Koster nu 1.597 – spar 402 kroner.

Køb Galaxy Watch 4 med 40mm til billigste pris her

– Galaxy Watch 4 med 44 millimeter urskive: Vejledende pris 2.299 kroner. Koster nu 1.404 – spar 895 kroner.

Køb Galaxy Watch 4 med 44mm til billigste pris her

– Galaxy Watch 4 Classic med 42 millimeter urskive: Vejledende pris 2.799 kroner. Koster nu 1.969 – spar 830 kroner.

Køb Galaxy Watch 4 Classic med 42mm til billigste pris her

– Galaxy Watch 4 Classic med 46 millimeter urskive: Vejledende pris 2.999 kroner. Koster nu 2.178 – spar 820 kroner.

Køb Galaxy Watch 4 Classic med 46mm til billigste pris her

Kort om Samsung Galaxy Watch 4

Samsung Galaxy Watch 4 er et af de allerbedste smartwatches til Android på markedet. Du kan læse hele vores test af Galaxy Watch 4 her.

Samsung Galaxy Watch 4 byder på en lækkert design med en høj byggekvalitet. Skærmen er imponerende god og brugerfladen let at finde rundt i og giver adgang til apps og gode trænings- og sundhedsfunktioner.

Hvilken udgave af Watch 4 skal du købe? Det er et spørgsmål om størrelse på håndled og smag og behag. Personligt ville vi vælge udgaven i 44 millimeter, som der derudover også er flest penge at spare på lige nu.

Se også: Test og billige priser på smartwatches

Sagen efterfølgende

Historien døde ikke med det samme. Daniel Søgaard Hald fulgte op på sagen. 21/10/2021 rettede vi nyt fokus på sagen med en artikel der omhandler eSIM til Apple Watch Series 7 – her er priserne – Næste artikel om temaet finder du her. Se også seneste nyt om emnet ved at trykke her..