Billigste mobilabonnementer til unge og teenagere

Hvad er et passende mobilabonnement til teenagere og unge? Læs hvordan du finder det rigtige abonnement til unge til den billigste pris.

Billigste mobilabonnementer til unge og teenagere

Når de unge mennesker skal udstyres med et mobilabonnement, er det vigtigt at tænke på andet end den billigste pris. I denne guide forklarer vi, hvad du skal have fokus på, når der købes mobilabonnementer til familiens unge. Vi lister samtidig billigste passende mobilabonnementer til unge og teenagere.

Hvis der er nogle, der er storforbrugere af mobiltelefoner, er det de unge mennesker. Det er sjældent SMS og traditionelle telefonopkald, men derimod IM-beskeder, videoopkald, streaming af film og musik, som har en ting til fælles: Det bruger data. Man kan bruge data på enten Wi-Fi eller via mobilnetværket, også kaldet mobildata.

Ifølge statistikken bruges det meste data via Wi-Fi, men derfor skal de unge stadig være dækket godt ind på mobildata. Løber de tør for data, er det dyrt at opgradere. Og priserne for mobilabonnementer med meget data er i dag meget billige.

Hav derfor større fokus på data end taletid i den unges mobilabonnement. Overvej om det giver mening at have EU-roming eller ej. Rejses der slet ikke til udlandet, er det billigere med et DK-abonnement. Det er også vigtigt at vælge et teleselskab, som man ved har god dækningen i området.

Tip: En fordel for familien kan være at samle mobilabonnementer hos samme teleselskab, hvorved man kan ringe gratis til hinanden.

Se også: Find billigste mobilabonnement til unge

Billigste mobilabonnementer til unge og teenagere

Herunder finder du de billigste passende mobilabonnementer til unge og teenagere på forskellige mobilnetværk.

#1 Greentel

Abonnement: 2 timers tale og 20 GB data
Netværk: TT-netværk
Pris per måned: 79 kroner
Se aktuelle tilbud hos Greentel

#2 Oister

Abonnement: Fri tale og 40 GB data
Netværk: 3
Pris per måned: 89 kroner (første måned gratis)
Se aktuelle tilbud hos Oister

#3 eesy

Abonnement: Fri tale og 40 GB data
Netværk: TDC
Pris per måned: 99 kroner
Se aktuelle tilbud hos eesy

#4 CBB

Abonnement: 10 timers tale og 50 GB data
Netværk: TT-net
Pris per måned: 99 kroner
Se aktuelle tilbud hos CBB

#5 Oister

Abonnement: Fri tale og 100 GB data
Netværk: 3
Pris per måned: 99 kroner
Se aktuelle tilbud hos Oister

Del din mobildata med dine børn

Herover finder du de fem bedste mobilabonnementer til unge og teenagere med masser af mobildata. Her er fra 20 GB og helt op til 100 GB data inkluderet med priser fra 79 til 99 kroner per måned.

Der er dog også en anden mulighed. Har du selv et mobilabonnement hos et af de større teleselskaber i Danmark, tilbydes der ofte ekstra brugere til eksisterende abonnement. Disse har inkluderet tale og bruger data fra det primære mobilabonnement – og det kan nogle gange være en billigere løsning.

Se også: Guides til mobilabonnementer