Billigste mobilabonnementer med eSIM til smartwatch

Med et eSIM til smartwatch kan telefonen blive hjemme og der er stadig kontakt til omverdenen. eSIM til smartwatch kræver et mobilabonnement - her er de billigste.

Billigste mobilabonnementer med eSIM til smartwatch

Smartwatches er smarte, men smartwatches med eSIM er endnu mere smarte. Inden man kan få et eSIM i sit smartwatch, så skal man finde et teleselskab som tilbyder det. Her guider vi til de billigste mobilabonnementer, hvor man kan få eSIM til smartwatch.

De fleste vælger et lavprisselskab som deres mobilselskab, men vil man have eSIM i et smartwatch, så bliver mulighederne meget mere begrænsede. Og vil man derudover bruge det i et Samsung smartwatch, så er der endnu færre muligheder. Men lad os først kort forklare, hvorfor man skal vælge eSIM i sit smartwatch.

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer

Hvorfor eSIM i et smartwatch?

Det er ikke altid man gider, eller kan, rende rundt med mobiltelefonen. Mobiltelefonerne bliver større og tungere, og det kan faktisk være ret besværligt at have dem med altid, fx på løbeturen, til anden sport eller bare på familieudflugten. Det kan derudover også være en fornøjelse og frihed, at lade mobiltelefonen blive hjemme. Men det er derimod ofte en nødvendig, at man er kontaktbar. Og det er netop dette et smartwatch med eSIM kan tilbyde. Med et eSIM kan et smartwatch skabe forbindelse til mobilnetværk, ligesom en mobiltelefon gør det. Herfra kan der håndteres opkald, beskeder, streaming af musik og mere.

Et eSIM er et elektronisk sim-kort, og det er indbygget i flere flere smartwatches, fx Samsungs. Apple Watch har også denne mulighed, hvis man har investeret i 4G LTE-varianten, som ofte er lidt dyrere. Herunder er et overblik over smartwatches med eSIM i Danmark.

Se også: Guides og tips til eSIM

Smartwatches med eSIM i Danmark

  • Apple Watch 6
  • Apple Watch SE
  • Apple Watch 5
  • Apple Watch 4
  • Apple Watch 3
  • Samsung Galaxy Watch
  • Samsung Galaxy Watch Active2
  • Samsung Galaxy Watch 3

De billigste mobilabonnementer med eSIM til smartwatch

Hvilke smartwatches de forskelle teleselskaber tilbyder eSIM er meget forskelligt. Se mere information under hver enkelt udbyder. Her er de billigste mobilabonnementer med eSIM til smartwatch:

#1 3.dk

8 timer og 8 GB data
Netværk: 3
Tilbyder eSIM til Apple Watch og Samsung smartwatch
Pris: 80 kroner for mobilabonnement og 30 kroner for eSIM per måned.

Se aktuelle priser hos 3

#2 Telia

Fri tale og 30 GB data
Netværk: Telia og Telenor
Tilbyder eSIM til Apple Watch og Samsung smartwatch
Pris: 119 kroner for mobilabonnement og 29 kroner for eSIM per måned.

Se aktuelle abonnementer hos Telia

#3 Telenor

15 timers tale og 15 GB data
Netværk: Telenor og Telia
Tilbyder eSIM til Apple Watch og Samsung smartwatch
Pris: 119 kroner for mobilabonnement og 40 kroner for eSIM per måned.

Se aktuelle priser hos Telenor

#4 Telmore

20 timers tale og 60 GB data
Netværk: TDC
Tilbyder eSIM til Apple Watch
Pris: 149 kroner for mobilabonnement og 29 kroner for eSIM per måned.

Se aktuelle priser hos Telmore

#5 Yousee

Fri tale og 20 GB data
Netværk: TDC
Ekstra: Kommer med Yousee Musik-streaming
Tilbyder eSIM til Apple Watch
Pris: 169 kroner for mobilabonnement og 30 kroner for eSIM per måned.

Se aktuelle priser hos Yousee

De billigste mobilabonnementer med eSIM til smartwatch, marts 2021

Denne guide med de billigste mobilabonnementer med mulighed for eSIM til smartwatch er fra marts 2021. Skal man have eSIM til sit smartwatch, så kan man desværre ikke vælge et lavpris teleselskab. Man kan derimod vælge enten teleselskabet 3, Telenor, Telia, Telmore eller Yousee, hvor de to sidstnævnte udelukkende tilbyder eSIM til Apple Watch. 3, Telenor og Telia tilbyder også eSIM til Samsung Galaxy Watch smartwatch. Man skal huske på, at skal eSIM på smartwatch fungere, så skal man have både mobilabonnement og eSIM-abonnement hos samme udbyder.

Det billigste mobilabonnement og eSIM-abonnement tilbyder 3, hvor den samlede pris per måned er 110 kroner. Her får man dog kun et mobilabonnement med 8 timers tale og 8 GB data, hvilket for mange forbrugere kan være i underkanten. Så husk at vælge mobilabonnement efter dit behov.

Se også: Guides til eSIM på smartwatches og mobiltelefoner

Sidste nye om historien

Vi blev slet ikke færdige med emnet. Daniel Søgaard Hald fortsatte historien. 8/1/2021 gik redaktionen videre og publicerede et indlæg om De bedste smartwatches til fitness og træning i 2021 – Det videre forløb i sagen finder du her. Se også seneste nyt om tematikken her..