Billigste mobilabonnement til studerende

Er du studerende, far eller mor til en studerende - Se Top 10 billigste og / eller bedste mobilabonnement til studerende - Få tjek på priser, fordele & ulemper.

Billigste mobilabonnement til studerende

Studerende er krævende individer – de vil have meget for få penge og det gælder også mobilabonnementer – masser at data, gerne inkludere underholdningstjenester, have netværksdækning altid og prisen skal være lav. Guide til bedste mobilabonnement til studerende.

Studerende kan have alle mulige behov og krav i forhold til mobilabonnementer og de kan bo alle mulige og umulige steder og derfor kan dækningen være afgørende. Dette tager vi højde for i vores guide til top 10 bedste mobilabonnement til studerende, hvor vi tipper til 10 meget forskellige abonnementer, når det gælder indhold, tjenester, fordele og priser. Vi har også sikret os at finde mobilabonnementer fra teleselskaber spredt på de fire danske netværk, så man kan være sikker på at finde et godt abonnement med god dækning.

Se vores guide til de bedste mobilabonnementer til studerende herunder.

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer

 

Billigste mobilabonnement til studerende

#1 Telmore Play
Fri tale & 50 GB data (Kan bruges i EU)
Tjenester: Viaplay, HBO, TV2 Play, Telmore Musik, BookMate
Netværk: TDC
Pris / md: 299 kroner

Hvorfor er det et godt mobilabonnement til studerende? Fordi der er mange penge at spare på streaming-tjenester til musik, film, tv-serier og bøger er inkluderet i abonnementet. De tjenester, der er inkluderet, koster samlet normalt op mod 500 kroner om måneden.

Se aktuelle tilbud og priser hos Telmore

 

#2 Oister
Fri tale, 500 GB Data & Fri SMS/mms (Kan bruges i EU)
Netværk: 3
Pris: 149 kroner /md.

Hvorfor er det et godt mobilabonnement til studerende? Fordi datamængden i praksis svarer til fri data og det til en meget lav pris. Samtidig kan man benytte abonnementet i EU – fri tale og sms/mms samt 8 GB data om måneden, så man også kan komme på nettet på studieture i udlandet. Giver adgang til fordelsklub med besparelser på tøj, rejser, oplevelser, fjernsyn, laptops osv.

Se aktuelle tilbud og priser hos Oister

 

#3 Telia
Fri tale, fri Data & Fri SMS/mms (Kan bruges i EU)
Netværk: Telia / Telenor
Pris: 249 kroner /md.

Hvorfor er det et godt mobilabonnement til studerende? Hvis man som forælder har et Telia One-abonnement med fri data til 249 kroner om måneden, så kan ens udeboende børn deles om abonnementet for 119 kroner om måneden – der er fair use grænse på dataforbruget på 1.000 GB om måneden, men det burde være mere end rigeligt for begge parter. Samtidig kan man benytte abonnementet i EU – fri tale og sms/mms samt 15 GB data om måneden, så man også kan komme på nettet på studieture i udlandet. Tilbyder også mulighed for at tilkøbe underholdningstjenester med rabat.

Ingen aftale om trafik

 

#4 Teleselskabet 3
Fri tale, 25 Data & Fri SMS/mms (Kan bruges i 64 lande)
Netværk: 3
Pris: 160 kroner /md.

Hvorfor er det et godt mobilabonnement til studerende? Som studerende skal man forvente at komme til at rejse en del i forskellige lande og 3’s abonnement kan bruges i 64 landeTilbyder også mulighed for at tilkøbe underholdningstjenester med rabat.

Se aktuelle tilbud og priser hos teleselskabet 3

 

#5 dukaTale
Fri tale, 10 Data & Fri SMS/mms (Kan bruges i EU)
Netværk: Telia / Telenor
Pris: 69 kroner /md. (99 kroner fra 1. januar 2020)

Hvorfor er det et godt mobilabonnement til studerende? Prisen er uhyre skarp resten af året i forhold til mængden af tale og data og når prisen stiger til 99 kroner ved årsskiftet er prisen stadig god. En fordel er, at man kan bruge alle 10 GB data i EU.

Se aktuelle tilbud og priser hos Duka Mobil

 

#6 CBB Mobil
Fri tale, 50 Data & Fri SMS/mms (Kan bruges i EU)
Tjenester: Tidal
Netværk: Telenor / Telia
Pris: 159 kroner /md.

Hvorfor er det et godt mobilabonnement til studerende? Man får meget data til prisen og oven får man den prisbelønnede musikstreaming-tjeneste Tidal, der normalt koster 99 kroner om måneden. Inkluderer også 8 GB data om måneden til brug i udlandet.

Se aktuelle tilbud og priser hos CBB Mobil

 

#7 Call me
10 timers tale, 50 Data & Fri SMS/mms (Kan bruges i EU)
Netværk: Telia / Telenor
Pris: 109 kroner /md.

Hvorfor er det et godt mobilabonnement til studerende? Det er et meget simpelt mobilabonnement med fokus på meget indhold til en lav pris. Inkluderer 6 GB data til brug i EU.

Ingen aftale om trafik

 

#8 Greentel
10 timers tale, 10 Data & Fri SMS/mms (Kan bruges i EU)
Netværk: Telia / Telenor
Pris: 99 kroner /md.

Hvorfor er det et godt mobilabonnement til studerende? Det er et meget simpelt mobilabonnement med fokus på meget indhold til en lav pris. Inkluderer 5 GB data til brug i EU.

Se aktuelle tilbud og priser hos Greentel

 

#9 YouSee
Fri tale, 50 GB Data & Fri SMS/mms (Kan bruges i 48 lande)
Tjenester: YouSee Musik
Pris: 299 kroner /md.

Hvorfor er det et godt mobilabonnement til studerende? Abonnementet inkluderer meget data og musiktjenesten YouSee Musik (normalt koster en musiktjeneste 99 kroner om måneden. Man kan bruge abonnementet i 48 lande. Med i prisen får man også to timers tale og 20 sms’er fra Danmark til udlandet.

Se aktuelle tilbud og priser hos YouSee

 

#10 Telenor
Fri tale, 30 GB Data & Fri SMS/mms (Kan bruges i EU)
Pris: 200 kroner /md.

Hvorfor er det et godt mobilabonnement til studerende? Hvis man som forælder har et Telenor-abonnement, kan ens udeboende børn købe samme abonnement med op til 20 procent rabat. Samtidig kan man benytte abonnementet i EU – fri tale og sms/mms samt 10 GB data om måneden. Musiktjenesten Tidal kan tilkøbes med rabat.

Se aktuelle tilbud og priser hos Telenor

 

Billig mobilabonnement til studerende, september 2019

Guiden til top ti bedste mobilabonnementer er fra september 2019. I guiden finder du mobilabonnementer fra Oister, Duka Mobil, Telia, Telmore, Telenor, 3, YouSee, Greentel, Call me og CBB Mobil.

Det billigste abonnement i guiden har en pris på 99 kroner, mens det dyreste har en pris på 299 kroner. De dyreste abonnementer kan dog indeholde fordele og tjenester, der gør, at de reelt bliver en samlet mindre udgift for dig end de billigste abonnementer. Husk også altid at vælge et mobilabonnement fra et teleselskab, der tilbyder god dækning, hvor du opholder dig mest.

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer

Redaktionen har mere til sagen

Siden vi publicerede artiklen er der kommet nyt i sagen. Nicolas Fredriksen valgte at gå videre med sagen. 2/9/2019 stillede igen redaktiornen skarpt på temaet med en artikel med fokus på Duka Mobil – Danmarks billigste mobilabonnement? – Den videre historie om temaet finder du her. Redaktionen har fokus på tematikken. De seneste nyheder finder du her.