Duka Mobil – Danmarks billigste mobilabonnement?

Telejunglen er uoverskuelig og teleselskaberne lover guld og grønne skove, men du kan hurtigt brænde nallerne på deres knaldgode tilbud – Med Fri Tale, 10 GB & Roaming i EU til KUN 69 kroner står Duka Mobil imidlertid frem blandt de absolut billigste mobilabonnementer i den danske telejungle.

Duka Mobil – Danmarks billigste mobilabonnement?

Normalt er det svært at pege entydigt på Danmarks billigste mobilabonnement. Og når det endelig gøres, er hæderen sjældent evigvarende. Teleselskaberne er nemlig hurtige til at reagere på hinandens tilbud og der går typisk ikke længe, før et knaldgodt tilbud overdøves af et nyt – Duka Mobil med Fri Tale, 10 GB + Fri roaming i EU til 69 kroner er imidlertid et sjældent knaldgodt tilbud, som fortjener nærmere opmærksomhed.

Se også: Aktuelle priser på mobilabonnement fra Duka Mobil

 

Det billigste mobilabonnement på Telias & Telenors netværk?

Duka Mobil tilbyder et mobilabonnement med Fri Tale, 10 GB Data & Fri Roaming i EU til 69 kroner. Abonnementet baseres på Telias og Telenors netværk. Tilbuddet er ekstremt attraktivt, men at påstå, at Duka Mobil således har Danmarks billigste mobilabonnement, er en meget drøj påstand.

Ingen tvivl om at tilbuddet er meget konkurrencedygtigt, men konkurrencedygtigheden forudsætter, at Telias og Telenors 4G netværk faktisk dækker, hvor du bor. Uden god mobildækning og høj internethastighed på mobilen er den lave pris på mobilabonnementet fra Duka Mobil jo fuldstændig ligegyldig.

Før du eventuelt skifter til Duka Mobil er det en god idé at spørge dine naboer om deres oplevelse af Telias og Telenors netværk. Såfremt naboerne er tilfredse, bør du absolut overveje tilbuddet fra Duka Mobil. Er naboerne derimod utilfredse med Telias og Telenors netværk, bør du kraftigt overveje at overse tilbuddet fra Duka Mobil.

Se også: Find bedste pris på mobilabonnement uanset netværk

Er mobilabonnementet fra Duka Mobil Danmarks billigste?

Mobilabonnementet fra Duka Mobil med; Fri Tale, 10 GB & Fri Roaming til 69 kroner er uden bindingstid og abonnementet kan således frit opsiges uden gebyrer. Ved årsskiftet 2019/2020, stiger prisen til 99 kroner pr. måned, men selv til 99 kroner er Fri Tale, 10 GB Data & Fri Roaming et meget attraktivt mobilabonnement.

  • Fri Tale, 10 GB Data og Fri Roaming i EU.
  • Opsigelsestid er løbende 30 dage.
  • Netværk er Telia & Telenor.
  • Oprettelse er gratis.
  • Pris: 69 kroner (99 kroner pr. md. fra 1. januar 2020).

Hvilket mobilabonnement, der er det billigste for dig, afhænger først og fremmest af dit faktiske mobilforbrug og af hvor ofte du køber nye mobiltelefoner. Om Fri Tale, 10 GB Data & Fri Roaming til 69 kroner (99 kroner efter d. 31/12/2019) er Danmarks billigste abonnement for dig, kan vi ikke entydigt sige noget om. Vi kan kun sige, at mobilabonnementet fra Duka Mobil er blandt danmarks absolut billigste mobilabonnementer lige nu.

Se også: Se Danmarks billigste mobilabonnement