Billigste mobilabonnement med Spotify og musikstreaming

Vil du gerne have Spotify eller en anden musikstreamingtjeneste inkluderet i dit mobilabonnement - vi guider til de billigste af slagsen her.

Billigste mobilabonnement med Spotify og musikstreaming

Hverken mobilabonnement eller en musikstreamingtjeneste kan man klare sig uden i dag – og heldigvis kan man kombinere de to. Vil du gerne have Spotify eller en anden musiktjeneste inkluderet i dit mobilabonnement, så har vi her fundet frem til de billigste af dem.

Man kan i dag få mobilabonnementer, hvor der er inkluderet Spotify og anden musikstreaming i. Der findes efterhånden en hel del forskellige musikstreamingtjenester, og indholdet i dem er mere eller mindre det samme. Der er selvfølgelig forskel på tjenesternes apps samt de funktioner de tilbyder, men i bund og grund er de mest populære af dem meget ens. Bruger du allerede Spotify, men finder et af tilbuddene herunder fristende, kan man altid importere playlister fra en musikstreamingtjeneste til en anden. Nedenfor har vi fundet de billigste mobilabonnementer, hvor der er inkluderet Spotify og andre tjenester med musikstreaming.

Se også: Find billigste priser på mobilabonnementer

Mobilabonnementer med inkluderet musikstreaming

#1 CBB

Fri tale, fri SMS/MMS og 30 GB data (10 GB i EU)
Musiktjeneste: TIDAL Premium inkluderet (normalpris: 99 kr.)
Pris: 139 kr./md.

Se aktuelle tilbud fra CBB her

#2 YouSee

Fri tale, fri sms/mms og 15 GB data på 5G (15 GB i EU)
Musiktjeneste: YouSee Musik inkluderet
Pris: 149 kr./md.

Se aktuelle tilbud fra YouSee her

#3 TELMORE

Fri tale, fri SMS/MMS og 50 GB data på 5G (15 GB i EU)
Musiktjeneste: TELMORE Musik
Pris: 169 kr./md.

Se aktuelle tilbud fra TELMORE her

#4 Teleselskabet 3

15 timers tale, fri SMS/MMS og 15 GB data (0 GB i EU)
Musiktjeneste: Deezer Premium (normalpris: 99 kr./md.)
Pris: 179 kr./md.

Se aktuelle tilbud fra 3 her

#5 Telenor

Fri tale, fri SMS/MMS og 30 GB data (12 GB i 55 lande)
Musiktjeneste: TIDAL Family tilkøbes for 99 kr./md. (normalpris: 149 kr./md.)
Pris: 258 kr./md.

Se aktuelle tilbud fra Telenor her

#6 Telia

Fri tale og 40 GB data (12 GB i EU)
Musiktjeneste: Mulighed for tilkøb af Spotify Premium for 79 kr./md. (normalpris: 99 kr./md.)
Pris: 238 kr./md.

Se aktuelle mobilabonnementer hos Telia

Mobilabonnement med inkluderet musik – kan det betale sig?

Der er rig mulighed for at købe et mobilabonnement, hvor der er inkluderet Spotify eller anden musikstreaming i. Det billigste mobilabonnement med musikstreaming på vores prisliste er fra CBB, som ikke tilbyder Spotify, men Tidal. Her får man fri tale, 30 GB data og Tidal Premium for 139 kroner per måned. Vil det være billigere at købe musikstreaming og mobilabonnement for sig? Lad os regne på det.

Det billigste mobilabonnement der matcher CBBs er fra Oister, hvor man får netop fri tale og 30 GB data. Deres mobilabonnement koster 79 kroner per måned. Et Spotify Premium-abonnement koster 99 kroner, hvilket de andre tjenester med musik også koster. I dette tilfælde bliver den samlede pris for mobilabonnement og musikstreaming 178 kroner, hvorfor CBBs abonnement er en betydeligt billigere løsning. Det samme gælder mobilabonnementet fra Yousee og Telmore, som er nummer to og tre på listen herover. Derfra bliver mobilabonnementer med inkluderet musikstreaming dyrere, end hvis man køber de to separat.

Se også: Tips og guides til musikstreaming

Fortællingen går videre

Siden vi kørte denne nyhed er der kommer nyt i sagen. Daniel Søgaard Hald kunne ikke lade være. 2/12/2021 fulgte vi op med artiklen Bedste mobilabonnementer med rabatKlik her for at gå til artiklen.. Få også seneste nyt om temaet ved at trykke her..