Bedste mobilabonnementer med rabat

Man kan finde masser af gode mobilabonnementer til billige penge, som frister med tilbud. Her er de bedste mobilabonnementer med rabat.

Bedste mobilabonnementer med rabat

Er du på markedet efter et nyt mobilabonnement, er der masser af gode tilbud lige nu, som man kan udnytte. I denne guide har vi fundet de bedste mobilabonnementer, hvor der samtidig er rabat på.

Det kan tage tid at sætte sig ind i markedets mange mobilabonnementer. Kombineret med, at du nok ikke finder det voldsomt spændende, får du nok ikke gjort det forløbigt. Derfor er det godt du har som, som altid har fingeren på pulsen, når det kommer til de mobilabonnementer, hvor man får mest for pengene. I denne guide har vi taget alle de bedste mobilabonnementer, der lige nu lokker med tilbud og rabatter – og dem er der en del af netop nu.

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer

Mobilabonnementer med rabatter

#1 Oister

Hos Oister er der lige nu tilbud at finde på to mobilabonnementer. Det bedste tilbud er deres fri tale og data, der koster 159 kroner per måned, hvor man får de første tre måneder kun koster 79 kroner. Det andet mobilabonnement med rabat er fri tale og 100 GB data til 99 kroner per måned, hvor første måned er gratis. Der er ingen binding på Oisters mobilabonnementer.

Se aktuelle tilbud hos Oister

#2 CBB

Også hos CBB der er to mobilabonnementer med rabat. Her kan man få fri tale og data til 179 kroner per måned, hvor de første tre måneder er til halv pris. Indtil den 8. december kan man få fri tale og 40 GB data til 99 kroner per måned, hvor der normalt kun er 30 GB data inkluderet. Der er ingen binding på CBBs mobilabonnementer.

Se aktuelle tilbud hos CBB

#3 Call Me

Hos Call Me får man en lignende rabat lige nu. De har nemlig også et mobilabonnement, hvor der er fri tale og data, hvor de også giver tre måneder med halv pris.

Se abonnementer hos Call Me

#4 Telmore

Telmore er også endt på vores guide til de bedste mobilabonnementer med rabat. Her kan man lige nu få en opgraderet udgave af deres mobilabonnement med fri tale og 60 GB data, hvor man får 100 GB data. Tilbuddet gælder til os med den 19. december. Abonnementet er desuden inklusiv 5G.

Se aktuelle tilbud hos CBB

#5 OK Mobil

Ok Mobil matcher tilbuddene hos CBB. Her kan man finde fri tale og data til 179 kroner per måned, hvor de første tre måneder er til halv pris. Her er også fri tale og 40 GB data til 99 kroner, som normalt er med 30 GB.

Se aktuelle tilbud hos OK Mobil

#6 3

Også 3 byder ind med et tilbud i denne omgang – og et lidt anderledes et af slagsen. Her kan man nemlig få halv pris på deres “ekstra bruger” i tre måneder. Normalprisen er 100 kroner per måned. Ekstra bruger kan kombineres med et mobilabonnement, hvor man bruger af samme datapakke og inkluderet er fri tale. Har i flere mobilabonnementer i husstanden kunne dette være værd at overveje.

Se aktuelle tilbud hos 3

De bedste tilbud på mobilabonnementer

Herover finder du de aktuelle bedste mobilabonnementer, hvor man kan få rabat netop nu. Der er tale om tidsbegrænsede tilbud, hvorfor man skal reagere hurtigt. Og her er lidt af hvert – fra mobilabonnementer med tilbud på fri data til billigere telefoni til familien.

Se også: Tips og guides til mobilabonnementer