Billigste internet-abonnement til iPad og tablet

Hvordan får man det billigste internet-abonnement til iPad og tablet? Glem alt om et normalt data-abonnement til din tablet og gør sådan i stedet.

Billigste internet-abonnement til iPad og tablet

iPads og tablets er blevet fast inventar i mange danskernes hjem. Det er en smart enhed, som klarer både underholdning og arbejde. Udstyrer man den med en data sim-kort, så får den adgang til internet lige meget hvor man er. Vil du have et internet-abonnement på din tablet og iPad, så er dette den billigste måde at gøre det på.

Teleselskaberne har både mobilabonnementer og dataabonnementer, som ofte benyttes i tablets til internet. Med et relativt stort forbrug af data, så bliver et sådant abonnement dog hurtigt et dyrt bekendtskab. Her kan du se et overblik over nogle af bedste dedikerede data-abonnementer til tablets. Det virker måske ikke dyrt, men sammenlignet med hvad vi i stedet vil anbefale, så er det.

Brug datadelingskort i din tablet

I stedet for at gå efter et normalt data-abonnement til din iPad eller tablet, så er den billigste løsning et datadelingskort. Det fungerer på den måde, at du har en normalt mobilabonnement hos en udbyder, hvor du tilkøber et datadelingskort. Det ekstra simkort kan kun bruges til data og bruger af samma datapulje som dit mobilabonnement. Så du skal selvfølgelig sørge for, at du har mobildata nok i dit mobilabonnement. Herunder kan de se hvad de forskellige teleselskaber tager for et datadelingskort per måned.

Billigste datadelingskort til 

Nedenfor kan du se priserne på et ekstra SIM-kort til datadeling til din iPad og tablet – det er den klart billigste løsning.

#1 HALLO
SIM-kort til datadeling: 29 kroner per måned
Netværk: TDC NET
Se aktuelle tilbud hos HALLO

#2 eesy
SIM-kort til datadeling: 20 kroner per måned
Netværk: TDC NET
Se aktuelle tilbud hos eesy

#3 3 Mobil
SIM-kort til datadeling: 60 kroner per måned
Netværk: 3
Se aktuelle tilbud hos 3

#4 TELMORE
SIM-kort til datadeling: 29 kroner per måned
Netværk: TDC NET
Se aktuelle tilbud hos TELMORE

#5 YouSee
SIM-kort til datadeling: 30 koner per måned
Netværk: TDC NET
Se aktuelle tilbud hos YouSee

#6 Telia
SIM-kort til datadeling: 49 kroner per måned
Netværk: Telia (TT Netværket)
Se aktuelle tilbud hos Telia

Mere nyt om Mobilabonnement

Siden redaktionen kørte denne historie er der kommet nyt til sagen. Lasse Olsen kunne ikke lade sagen ligge. 11/8/2021 blev historien fulgt op med sagen Kan det svare sig at købe en billig mobil med mobilrabat?Klik her og læs videre.. Se også seneste nyt om temaet her.