Få internet på en tablet med de bedste data-abonnementer

Vil du gerne altid kunne komme på nettet med din tablet? Man kan ikke altid være i nærheden af Wi-Fi, så her er er de bedste data-abonnementer til din tablet.

Få internet på en tablet med de bedste data-abonnementer

Mange tablets er i dag gjort klar til et abonnement, hvorved de kan tilgå mobilnetværket og klar til brug på internettet altid. Vil du ikke være afhængig af Wi-Fi på din tablet, så er her de bedste data-abonnementer til din tablet.

I dag er tabletten meget mere end den var for blot få år siden. Den kan selvfølgelig stadig bruges til spil, underholdning og søgning på internettet, men den kan også håndtere mange avancerede opgaver. Faktisk kan den i mange tilfælde overtage den bærbare computers opgaver. Og det er netop hvad mange forbrugere har opdaget, for tabletten kommer med flere fordele; længere batteritid, den er mere transportabel og så kan den udstyres med et sim-kort med et mobilabonnement, og på den måde altid have adgang til internet. Det er en kæmpe fordel i forhold til den bærbare computer, som er afhængigt af Wi-Fi eller internetdeling fra din smartphone.

Se også: Sammenlign priser på mobildata-abonnementer

Hvilket tablets kan bruge data-abonnement?

Er du i tvivl om din tablet har plads sim-kort og kan anvende et mobilabonnement? Så er du helt sikkert ikke den eneste. Den simpleste måde at tjekke dette er, at kigge efter om den har en fysisk plads til et sim-kort. Kig rundt på tabletten ramme og kig efter en lille skuffe. Er du stadig i tvivl, så kig i tablettens indstillinger efter “mobilabonnement” eller lignende ord.

Er din tablet klar til et data-abonnement, så har vi herunder vi række af de bedste data-abonnementer til den. Er din tablet ikke klar, så kan du overveje at købe en ny tablet inklusiv et data-abonnement. Telenor har tablets med abonnementer, Telia har tablets med data-abonnement og også 3 tilbyder tablets med internet-abonnement.

Herunder finder du en liste over nogle af de bedste data-abonnementer til din tablet, på samtlige netværk i Danmark. Vi har holdt priserne under 150 kroner om måneden.

Læs også: Billigere mobilt bredbånd med et mobilabonnement

De bedste data-abonnementer til tablet

#1 Duka
Netværk: Telia/Telenor
Abonnement: 50 GB data (50 GB i EU)
Pris per måned: 149 kroner om måneden (første to måneder gratis)
Se aktuelle tilbud hos Duka

#2 Oister
Netværk: 3
Abonnement: 40 GB data (8 GB i EU)
Pris per måned: 99 kroner om måneden
Se aktuelle tilbud hos Oister

#3 eesy
Netværk: TDC
Abonnement: 40 GB data (10 GB i EU)
Pris per måned: 119 kroner om måneden (fri data første tre måneder)
Se aktuelle tilbud hos eesy

#4 CBB
Netværk: Telenor/Telia
Abonnement: 50 GB data (Ingen roaming)
Pris per måned: 99 kroner om måneden
Se aktuelle tilbud hos CBB

#5 Greentel
Netværk: Telia/Telenor
Abonnement: 20 GB data (6 GB i EU)
Pris per måned: 79 kroner om måneden
Se aktuelle tilbud hos Greentel

Bedste data-abonnementer til tablet

På vores liste over de bedste data-abonnementer til din tablet til under 149 kroner om måneden, finder du teleselskaberne GreentelOister, CBB, eesy og Duka. Listen er vores bud på de bedste datapakker på samtlige netværk i Danmark, hvilket vil sige, at netværk fra TDC, Telenor, Telia og 3 er repræsenteret på listen.

Tager du meget din tablet med ud at rejse, så er det oplagt at vælge Duka. Som de eneste tilbyder de nemlig hele datapakken til EU roaming. Skal man have mest data til prisen, så er det CBB og derefter Oister. Til sidst er Greentel klar med det billigste abonnement og stadig med en god mængde data. Husk at tjekke dækningen hvor du normalt bruger din tablet, inden du tegner abonnement hos et teleselskab. Dækningen har stor betydning for hastigheden på internettet.

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer