Køb mobilt bredbånd med fordele og spar penge

Køber du et mobilt bredbånd med fordele, så kan der være penge at spare. Hos teleselskaberne finder man alt fra samlerabat til streamingtjenester i abonnementerne. Få overblikket her.

Køb mobilt bredbånd med fordele og spar penge

Mobilt bredbånd er ligetil, hurtigt, praktisk og også tit en billig løsning, når der skal internet til hjemmet, sommerhuset, ferien eller hvor det kan være. Og selvom priserne på mobilt bredbånd allerede er meget konkurrencedygtige, så kan der med disse tips være endnu flere penge at spare i budgettet. Læs her hvordan mobilt bredbånd med fordele kan spare dig penge og hvilke muligheder der er.

Flere og flere vælger mobilt bredbånd. Og det forstår man udmærket, for mobilt bredbånd er utroligt let at komme i gang med. Her kræves det ikke, at der kommer en montør ud, der er ikke krav til kabler og stik og man skal ikke have særligt store tekniske færdigheder. Sæt simkortet i routeren og du har internet.

Læs også: Guides og tips til mobilt bredbånd

Mobilt bredbånd er fleksibelt

Mobilt bredbånd kan også være hurtigt nok til hele familien, så længe dækningen på mobilnetværket er god. Flere steder i Danmark kan man opleve downloadhastigheder på over 200 mbps over 4G.

Til sidst er mobilt bredbånd fleksibelt og praktisk. Med det mener vi, at man kan tage internettet med sig. Tag det med i bilen, i sommerhuset, på ferien eller et helt andet sted.

Nu kan man også få mobilt bredbånd med flere forskellige fordele hos de danske teleselskaber. Telmore, 3, Telia, Yousee og Telenor tilbyder alle mobilt bredbånd med fri data, så der er nok data til hele husstanden, men de tilbyder også hver især nogle fordele. Se dem herunder.

Mobilt bredbånd med fordele

#1 Teleselskabet 3
1.000 GB data per måned
Pris: 300 kroner
Netværk: 3
Fordele: 3Deling: Spar penge med datadelingskort. 3LikeHome: Brug mobilt bredbånd i 66 lande og spar på data i dit mobilabonnement

Se aktuelle priser hos 3

#2 Telmore
1.000 GB data per måned
Pris: 449 kroner
Netværk: TDC
Fordele: Fire streamingtjenester inkluderet: Netflix, ViaPlay, HBO Nordic og TV2 Play

Se aktuelle priser hos Telmore

#3 Yousee
1.000 GB data per måned
Pris: 399 kroner
Netværk: TDC
Fordele: Yousee More: Saml to eller tre abonnementer og få 3 eller 5 fordele. Her kan man vælge mellem en masse streamingtjenester og andre fordele.

Se aktuelle priser hos Yousee

#4 Telia
1.000 GB data per måned
Pris: 259 kroner
Netværk: Telia/Telenor
Fordele: Få populære streamingtjenester, Microsoft Office eller sikkerhed til fordelagtige priser samt 16 GB data i EU.

Se aktuelle priser hos Telia

#5 Telenor
1.000 GB data per måned
Pris: 249 kroner
Netværk: Telia/Telenor
Fordele: Spar penge med samlerabat. Spar 10% på to abonnementer, tre giver 15% og fire eller flere giver 20% rabat på samtlige abonnementer.

Se aktuelle priser hos Telenor

Mobilt bredbånd med fordele, oktober 2020

Denne guide med mobilt bredbånd med fordele er fra oktober 2020. Hos teleselskaberne Telmore, 3, Telia, Yousee og Telenor kan man købe mobilt bredbånd med data til hele familien og med en række forskellige fordele. Her kan man enten få billigere streamingtjenester, inkluderede streamingtjenester, andre tjenester, bedre internetsikkerhed, dataroaming til ferien og samlerabat.

Tager vi udgangspunkt i mobilt bredbånd hos Telmore, så får man streamingtjenesterne Netflix, ViaPlay, HBO Nordic og TV2 Play oven i hatten til 449 kroner. Her er der altså streamingtjenester til en værdi af 379 kroner. Det betyder at dit internet reelt kun vil koste 70 kroner.

Læs også: Sammenlign priser på mobilt bredbånd

 

Seneste tilføjelse til historien

Siden redaktionen publicerede artiklen er der kommet nyt i sagen. Lasse Olsen holdt fast i sin interesse i tematikken. 8/10/2020 bragte vi sagen; Billigt bredbånd uden binding – her er de bedste abonnementerKlik her for den efterfølgende artikel.. Redaktionen dækker emnet fortløbende. Se seneste nyt her.