bedste over ear headset pris

Billige og gode over ear headset – guide og priser

Mange foretrækker over ear headset, når der skal lyttes til musik, i hvert fad hvis man tager musikken seriøst. Man behøver dog ikke at bruge en formue på et fint over ear headset. Guide og priser på billige og gode over ear headsets.

Vil du gerne den bedste lydoplevelse kombineret med behagelige materialer, så er det et over ear headset, du skal gå efter. De kommer i mange forskellige prisniveauer og kan let koste flere tusind kroner. Du kan dog sagtens finde et rigtig godt over ear headset til forholdsvis lav pris. Vi har fundet en håndfuld gode over ear headset, der ikke smadrer budgettet, men som giver god lyd og er lavet i behagelige materialer.

Se guide til 5 billige og gode over ear headset – de er rangeret efter kvalitet i forhold til prisen.

Se også: Sammenlign priser på billige headset

Billige og gode headset over ear

#1 AKG Harman K182
Kommentar: Over ear headset med kabel. Rigtig god lyd og gode materialer og bløde ørepuder. Kan foldes sammen og let tages med.

Bedste pris:
Cirka 1.000 kroner.

Se aktuelle priser på AKG Harman K182

 

#2 Skullcandy Crusher Mic1 – Ill Famed
Kommentar: Over ear headset med kabel. God lyd og dejlig komfort med ørepuder i bløde materialer. Kan foldes sammen og fylder ikke meget i tasken.

Bedste pris:
Cirka 400 kroner.

Se aktuelle priser på Skullcandy Crusher Mic1 – Ill Famed

 

#3 Koss UR40
Kommentar: Over ear headset med kabel. God lyd og dejlig komfort med ørepuder i bløde materialer.

Bedste pris:
Cirka 300 kroner.

Se aktuelle priser på Koss UR40

 

#4 Parrot Zig
Kommentar: Trådløst over ear headset med aktiv støjreducering. God lyd og komfort og bygget i gode holdbare materialer. Batteritid på cirka 8 timer.

Bedste pris:
Fra cirka 950 kroner kroner.

Se aktuelle priser på Parrot Zig

#5 Sennheiser HD 4.50 BTNC
Kommentar: Over ear headset – trådløst med bluetooth. God lyd med god bas, behagelige ørepuder og indbygget aktiv støjreducering. Batteritid op til 19 timer.

Bedste pris:
Fra cirka 1.500 kroner kroner.

Se aktuelle priser på Sennheiser HD 4.50 BTNC

 

Er det kun nørder, der bruger over ear headset?

Bevæger man sig ud i det offentlige rum med et over ear headset på hovedet, så udtrykker man i hvert en vis seriøsitet omkring det at lytte til musik. Personligt foretrækker jeg selv over ear headset, da de kombinerer god lyd med fin komfort.

Over ear headset presser ikke mod øret på samme måde som on ear headset og de blokerer ikke udefra kommende lyd på samme måde som in ear headset.

Se også: Guide til de bedste headset

 

Billige, gode headset over ear, maj 2018

Guiden til billige, gode over ear headset er fra maj 2018. Rangeringen er baseret på test af headsets foretaget på mobil.nu og priserne er fundet på pricepusher.dk. Headsettene på listen kommer fra AKG, Sennheiser, Koss, Parrot og Skullcandy.

Det dyreste over ear headset i guiden koster 1.500 kroner, mens det billigste koster 300 kroner. Der er cirka 1.200 kroner i i prisforskel på det dyreste og billigste headset i guiden.

Se også: Prissammenligninger på over ear headset