bedste headset til god pris

5 virkelig gode høretelefoner til musik  – guide og sammenligning af priser

Der er ikke noget som et godt headset – det skulle da lige være et godt headset, der samtidig ikke koster kassen. Vi har fundet 5 virkelig gode høretelefoner til prisen.

Det kan lyde lidt egoistisk, men nogen gange har man bare behov for at lukke omverdenen ude og sige goddag til en masse dejlig musik gennem et sæt gode høretelefoner. Det kan redde en stressende dag at slappe af til musik, mens man lukker omverdenen ude.

Se vores guide til fem rigtig gode høretelefoner til virkelig god pris herunder.

Se også: Sammenlign priser på gode headset

Virkelig gode høretelefoner til gode priser

 

#1 Sony MDR-XB950BT

Kommentar: Over ear headset trådløst bluetooth headset med rigtig god lyd og komfort og bygget i gode holdbare materialer. Batteritid på cirka 14 timer.

Bedste pris:
Fra cirka 1.500 kroner kroner.

Se aktuelle priser på Sony MDR-XB950BT

 

#2 Sennheiser HD 4.50

Kommentar: God trådløs lyd med dejlig bas – over ear høretelefoner med behagelige ørepuder og indbygget aktiv støjreducering. Batteritid op til 19 timer.

Bedste pris:
Cirka 1.299 kroner

Se aktuelle priser på Sennheiser HD 4.50

 

#3 Beyerdynamic DT 880 Edition

Kommentar: Fremragende lyd i dette kablede  over ear headset og dejlig komfort med ørepuder i behagelige materialer.

Bedste pris:
Cirka 1.550 kroner.

Se aktuelle priser på Beyerdynamic DT 880 Edition

#4 Parrot Zik

Kommentar: Over ear headset med bluetooth og god komfort. Lyden er fin med aktiv støjreducering. Batteritid på cirka 12 timer.

Bedste pris:
Cirka 900 kroner.

Se aktuelle priser på Parrot Zik

 

#5 Shure SRH240

Kommentar: Kablet høretelefoner med rigtig fin lyd til prisen. Fine ørepuder og materialer til en hektisk hverdag.

Bedste pris:
Cirka 500 kroner.

Se aktuelle priser på Shure SRH240

 

Forskellige priser, forskellig kvalitet

1.500 kroner kan være mange penge at bruge på et headset, selvom man sagtens kan få langt dyrere headset, men jeg synes, pengene er godt givet ud, hvis man går efter et af headsettene i top 3 i denne guide. Lyden og materialerne er altså bedre end på de billigere headset.

Parrot Zik headsettet er faktisk ret gammel efterhånden, men og der er kommet både version 2 og 3 af headsettet, men det er stadig rigtig godt med dejligt design. Shure-headsettet er til prisen rigtig godt, men de andre fra Beyerdynamics, Sennheiser og Sony er et niveau eller to over.

Se også: Priser på de bedste trådløse headset

 

Gode høretelefoner til en god pris, april 2018

Guiden til 5 virkelig gode høretelefoner til en rigtig god pris er fra april 2018. Rangeringen er baseret på test af headsets foretaget på mobil.nu og priserne er hentet på pricepusher.dk. De fem headset på listen kommer fra Sony, Beyerdynamics, Shure, Sennheiser og Sony.

Det dyreste over ear headset i guiden koster 1.550 kroner, mens det billigste koster 500 kroner. Der er cirka 1.000 kroner i i prisforskel på det dyreste og billigste headset i guiden.

Se også: Prissammenligninger på gode headset