huawei mate 10 lite pris

Billige mobiltelefoner med hurtige brugerflader – guide og pris

Det er let at blive forblændet af skærm, kamera, batteri og så videre, når man kigger efter ny mobiltelefon, men er brugerfladen langsom, kan det ødelægge alle glæderne ved mobilen. Selvom det kan være rigtig dyrt at få en mobil med den hurtigste brugerflade, så kan det sagtens lade sig gøre at kombinere hurtig brugerflade med lave priser. Guide til billige mobiltelefoner med hurtige brugerflader.

Er du en af dem, der virkelig bruger din mobil meget i hverdagen til gaming, video-streaming og andre tungere funktioner, så skal du have en af de dyre toptelefoner med nyeste processor, masser af RAM og nyeste version af styresystemet. Har du et mere moderat forbrug kan du dog nøjes med en billigere mobil samtidig med, at du vil opleve brugerfladen som hurtig.

Herunder kan du se guide til billige mobiltelefoner med hurtig brugerflade.

Se også: De bedste mobiltelefoner

 

Billige mobiltelefoner med hurtige brugerflade

#1 HTC 10

Bedste pris:
Fra cirka 2.800 kroner uden abonnement

Se aktuelle priser på HTC 10

 

#2 LG G6

Bedste pris:
Fra cirka 2.600 kroner uden abonnement

Se aktuelle priser på LG G6

 

#3 Sony Xperia XZ1

Bedste købspris:
Fra cirka 2.600 kroner uden abonnement.

Se aktuelle priser på Sony Xperia XZ1

 

#4 Samsung Galaxy S7

Bedste købspris:
Fra cirka 2.700 kroner uden abonnement.

Se aktuelle priser på Samsung Galay S7

 

#5 Huawei Mate 10 lite

Bedste købspris:
Fra cirka 1.700 kroner med abonnement i seks måneder.

Se aktuelle priser på Huawei Mate 10 lite

 

Billige mobiltelefoner kan have hurtig brugerflade

En hurtig brugerflade er vigtig for en god oplevelse på mobilen. Alle har nok prøvet en mobil, hvor brugerfladen hakkede og stønnede, når man bevægede sig rundt i den. Det var særligt slemt for 6-7 år siden, men sådan er det ikke længere heldigvis.

Der er dog stadig stor forskel på, hvad de forskellige telefoner kan præstere. Selvom de dyreste topmodeller som udgangspunkt har den hurtigste brugerflade, så kan du altså sagtens få mobiltelefoner med hurtige brugerflader til lave priser.

Se også: Priser på mobiltelefoner med hurtig brugerflade

 

Billige mobiltelefoner med hurtige brugerflade, oktober 2018

Guiden til billige mobiltelefoner med hurtige brugerflade er fra oktober 2018. Priserne er fundet på pricepusher.dk og rangeringen er baseret på test på mobil.nu. I guiden finder vi mobiltelefoner fra Sony, Huawei, LG, Samsung og HTC.

Den billigste mobiltelefon i guiden har en pris fra cirka 1.700 kroner inklusiv abonnement i seks måneder, mens den dyreste har en pris fra cirka 2.700 kroner uden abonnement.

Se også: Sammenlign priser på mobiltelefoner