billige mobiltelefoner med godt kamera

Billige mobiltelefoner med godt kamera 

Årsagen til, at man ofte får lov til at betale dyrt for de bedste high end mobiler, er kameraet. De bedste kameramobiler koster mest, men det er også muligt at få fat i rigtig gode kameramobiler til billige penge. Guide til billige mobiltelefoner med godt kamera.

Afstanden fra de bedste og dyreste telefoner til billige mid-end telefoner er ikke så stor som tidligere, når det gælder kvalitet. Fuld HD-skærme, 4 GB RAM, dual kamera og så videre er slet ikke unormalt at se i billige telefoner mere og telefoner til godt 2.000 kroner er forbløffende gode og giver ofte langt mere værdi for pengene end telefoner til 7.000 kroner. Noget, man ofte får lov at betale dyrt for at kameraet i telefonerne, men det er heldigvis muligt at finde billige telefoner med gode kameraer.

Herunder kan du se guide til billige mobiltelefoner med godt kamera – rangeringen er efter pris.

Se også: De bedste mobiltelefoner

 

Billige mobiltelefoner med godt kamera

#1 Huawei P20 lite

Dual kamera der tager flotte portrætbilleder og gode billeder i det hele taget. Selvom blændetallet ikke er det laveste, så tager det alligevel gode billeder i mørke. Har ellers stor skærm på 5,84 tommer med fuld HD+-opløsning, batteri på 3.000 mAh med lynopladning og hurtig brugerflade med Android 8.0.

Bedste købspris:
Fra cirka 1.700 kroner + abonnement i én måned.

Se aktuelle priser på Huawei P20 lite

 

#2 Sony Xperia XZ1

Kamera på 19 megapixel med predictive fasedetektion autofokus og HDR. Tager flotte billeder stort set altid, også i mørke. Har ellers skærm på 5,2 tommer med fuld HD-opløsning, batteri på 2.700 mAh med lynopladning og hurtig brugerflade med Android 8.0.

Bedste købespris:
Fra cirka 1.700 kroner + abonnement i seks måneder.

Se aktuelle priser på Sony Xperia XZ1

 

#3 Motorola One

Motorola One har dual kamera på 12 + 5 megapixel og med fasedetektion autofokus og HDR. Lavt blændetal på F/1.8 gør at den tager gode billeder i mørke og den tager generelt rigtig fine billeder uanset motiv og tid & sted. Har ellers skærm på 5,9 tommer med fuld HD-opløsning, batteri på 3.200 mAh med lynopladning og hurtig brugerflade med Android 8.0.

Bedste købspris:
Fra cirka 2.000 kroner.

Se aktuelle priser på Motorola One 

 

#4 Sony Xperia X Compact

Kamera på 23 megapixel med fasedetektion autofokus og HDR. Tager flotte billeder stort set altid, også i mørke. Har ellers skærm på 4,6 tommer med HD opløsning, batteri på 2.700 mAh med lynopladning og hurtig brugerflade med Android 7.0/8.0.

Bedste købspris:
Fra cirka 2.000 kroner – sælges uden abonnement.

Se aktuelle priser på Sony Xperia XZ Compact

#5 LG G6

Har godt dual kamera på bagsiden, der tager rigtig flotte billeder. Har optisk billedstabilisering (OIS), fasedetektionautofokus og HDR. Har ellers stor skærm på 5,7 tommer med fuld HD+-opløsning, batteri på 3.400 mAh med lynopladning og hurtig brugerflade med Android 8.0.

Bedste købspris:
Fra cirka 2.600 kroner.

Se aktuelle priser på LG G6

 

Kameraspecifikationer på billige telefoner

Som man kan aflæse af de listede specifikationer herover, så får man mange gode kamerafunktioner med i prisen, når man køber en de bedste billige kameramobiler. Dual kamera er med på flere af dem, blændetallene er lave, vi finder optisk billedstabilisering, smart og hurtig autofokus samt HDR-funktioner.

Telefoner med dual kamera har alle portræt-funktioner.

Se også: Priser på mobiltelefoner med bedste kamera

 

Billige mobiltelefoner med godt kamera, oktober 2018

Guiden til billige mobiltelefoner med godt kamera er fra oktober 2018. Priserne er fundet på pricepusher.dk og rangeringen er baseret på test på mobil.nu. I guiden finder vi mobiltelefoner fra Sony, Huawei, Motorola, Samsung og Nokia.

Den billigste mobiltelefon i guiden har en pris fra cirka 1.700 kroner, mens den dyreste har en pris fra cirka 2.600 kroner, en prisforskel på cirka 900 kroner.

Se også: Sammenlign priser på mobiltelefoner