De bedste mobilabonnementer med fri tale

Mobilabonnementer med fri tale kommer i forskellige typer mobilpakker - rene pakker kun med tale og data, nogen der kan bruges i EU og udlandet og enkelte med tjenester.

De bedste mobilabonnementer med fri tale

Et mobilabonnement med fri tale kan defineres på to måder – enten er der vitterligt fri tale eller også er der så mange timers tale inkluderet i mobilabonnementet, at det kvalificerer til kategorien. 20 timers tale vil for de fleste svare til fri tale, men vi holder os til definitionen fri tale så den vitterligt forstås som muligheden for at tale løs helt uden at tænke over, om der er et loft.  Sammenlign priser på billige mobilabonnementer med fri tale.

Et mobilabonnement med fri tale er til dig, der taler rigtig meget i mobil. Det kan være privat eller i arbejdsøjemed. De fleste vil kunne klare sig med et billigt mobilabonnement med under 10 timers tale inkluderet hver måned, men der kan være flere grunde til at bruge lidt ekstra penge på et mobilabonnement, hvor man ikke skal tænke over, om man er ved at løbe tør for tale sidst på måneden. Så tjek vores guide herunder til de bedste og billigste mobilabonnementer med fri tale.

Abonnementerne i guiden herunder er rangeret efter pris og man kan spare op mod 70 kroner alt efter, hvilket abonnement man vælger.

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer med fri tale

 

Billige mobilabonnementer med fri tale

 

#1 OK Mobil

Fri tale, 30 GB data
Indeholder fri tale, fri sms/mms og 30 GB data (kun i DK)
Netværk: Telenor

Pris: 129 kroner om måneden > Se tilbud

 

#2 CBB Mobil

Fri tale, 30 GB data
Indeholder fri tale, fri sms/mms og 30 GB data (kun i DK)
Netværk: Telenor

Pris: 129 kroner om måneden > Se tilbud

 

#3 Teleselskabet 3

Fri tale, 5 GB data
Indeholder fri tale, fri sms/mms og 5 GB data inkl. roaming i 52 lande
Netværk: 3

Pris: 130 kroner om måneden > Se tilbud

 

#4 Telenor

Fri tale, 10 GB data
Indeholder fri tale, fri sms/mms og 10 GB data inkl. roaming i EU
Netværk: Telenor

Pris: 149 kroner om måneden > Se tilbud

 

#5 YouSee

Fri tale, 3 GB data
Indeholder fri tale, fri sms/mms og 3 GB data inkl. roaming i EU + YouSee Musik
Netværk: TDC

Pris: 149 kroner om måneden > Se tilbud

 

#6 Plenti

Fri tale, 40 GB data
Indeholder fri tale, fri sms/mms og 8 GB data inkl. roaming i EU
Netværk: TDC

Pris: 149 kroner om måneden > Se tilbud

 

#7 DLG Tele

Fri tale, 8 GB data
Indeholder fri tale, fri sms/mms og 8 GB data inkl. roaming i EU
Netværk: Telia

Pris: 149 kroner om måneden > Se tilbud

 

#8 Telmore

Fri tale, 10 GB data
Indeholder fri tale, fri sms/mms og 10 GB data inkl. roaming i EU
Netværk: TDC

Pris: 159 kroner om måneden > Se tilbud

 

#9 Telia

Fri tale, 15 GB data
Indeholder fri tale, fri sms/mms og 15 GB data inkl. roaming i EU + 1 valgfri tjeneste: HBO, Telia TV, Zetland, Flipp, +10 GB EU eller Spotify, der dog koster 49 kroner/md.
Netværk: Telia

Pris: 199 kroner om måneden > Se tilbud

 

#10 Call me

Fri tale, 40 GB
Indeholder fri tale, fri sms/mms og 15 GB data inkl. roaming i EU
Netværk: Telia

Pris: 199 om måneden > Se tilbud

 

Billige mobilabonnementer med fri tale – DK og udlandet

Mobilabonnementer med fri tale koster ekstra i forhold til mobilabonnementer med bestemt antal timer. Det hænger dog også sammen med, at man ofte får meget data med i prisen. Det er muligt at få mobilabonnementer med fri tale og meget data helt ned til 129 kroner, hvilket er en rigtig god pris. De abonnementer kan dog kun bruges i Danmark, da de ikke inkluderer roaming i EU. Skal du have roaming med i prisen, kan du nøjes med at skulle betale 130 kroner om måneden samtidig med, at du får 5 GB data med i prisen.

Nogle mobilabonnementer med fri tale inkluderer også en tjeneste, for eksempel musik, tv-serier, bøger og magasiner – de er lidt dyrere, men giver mulighed for at spare udgifterne til en tjeneste, man ellers ville have betalt for. Som man kan se, så er der mange muligheder for at finde et mobilabonnement med fri tale, der kan dække ens behov: Enten bare billigt, til brug i EU og udlandet og sammen med tjenester.

Mobilabonnementer med frit forbrug af tale, der kan bruges i EU og udlandet, koster ikke meget mere end de abonnementer, der kun kan bruges i Danmark, så man bør overveje at vælge et mobilabonnement, der også kan bruges i udlandet, hvis du af og til kommer på de kanter.

Se også: Prissammenligninger på mobilabonnementer med meget tale

 

Billige mobilabonnementer med fri tale, december 2017

Guiden med prissammenligninger af mobilabonnementer med fri tale er fra starten af december 2017. Priserne og indholdet i abonnementerne er fundet på teleprisguide.dk. I guiden finder vi mobilabonnementer fra Telmore, Telia, YouSee, Telenor, 3, Plenti, Call me, OK mobil og CBB Mobil.

Det dyreste abonnement koster 199 kroner om måneden, mens det billigste koster 129 kroner om måneden – en prisforskel på 70 kroner om måneden. Det svarer til en årlig besparelse på 840 kroner, så der kan være mange penge at spare over tid på at væge det billigste abonnement, hvis det dækker dine behov. Husk dog på, at det billigste abonnement for dig er det, der dækker dine behov bedst. Så har du brug for at kunne bruge mobilen i udlandet eller betaler du i forvejen for en tjeneste, for eksempel til streaming af musik, tv-serier, bøger eller magasiner, så vil det være billigere for dig i længden at abonnere på en mobilpakke til en lidt højere pris.

Se også: Prissammenligninger på mobilpakker med tale

 

Seneste tilføjelse til historien

Siden vi bragte denne historie er der kommet nyt om sagen. Steen Jørgensen fastholdt sit fokus på emnet. 4/12/2017 stillede redaktiornen igen skarpt på tematikken med en ny vinkling på emnet Mobilabonnementer med meget data – sammenlign priser – Følg den videre udvikling her. Tjek også seneste nyt om temaet her.