Fri Tale til Vandfald og Sludrechatoler

Har du altid meget på hjertet når du taler i mobil, eller er du generelt bare et værre sludrechatol, der altid taler som et vandfald. Fri Tale er blevet et populært salgs- og samtaleemne blandt danske teleselskaber, men det er også meget omdiskuteret og kritiseret.

Teleselskaberne påstår at danskerne har guld i mund, mens de selv griner hele vejen til banken. TelePrisTjek.dk påstår at kun de færreste danskere har behov for Fri Tale – At Fri Tale reelt betyder unødvendig dyr mobiltelefoni for de fleste.

Se: Taletidspakker, der passer dit faktiske samtaleforbrug

Danskernes samtaleforbrug – Udgående samtaler til danske numre

:: 61 procent taler mindre end 5 timer /md.
:: 24 procent taler 5 til 12 timer /md.
:: 10 procent taler 12 til 20 timer /md.
:: 5 procent taler mere end 20 timer /md.
… Færre end 3 procent af danskerne taler mere end 30 timer /md.
Kilde: Brugerstatistik – TelePrisTjek.dk 2013
Danskernes gennemsnitlige samtaleforbrug pr. måned er 2 timer og 16 minutter:
Erhvervsstyrelsen – 2013

Sammenlign priser på Fri Tale

Statistikerne ovenfor viser, at kun de færreste danskere - kun ca. 3 procent – har behov for Fri Tale. Når danskerne bliver spurgt hvor meget de taler i mobil hver måned, svarer 9 ud af 10 i forhold til den totale samtalelængde (Udgående samtaler + Indgående samtaler).

Mobilkunderne skelner typisk ikke mellem samtaler hvor de selv ringer op og samtaler hvor de bliver ringet op af andre. Derfor opfattes også samtaleforbruget, som meget større end det faktisk er (MEN, man skal KUN betale for de udgående samtaler) – Til trods for, at Fri Tale er irrelevant og unødvendigt dyrt for de fleste danskere har vi valgt, at sammenligne teleselskabernes priser på Fri Tale.

Anbefales:
Find Taletidspakke, der matcher dit faktiske samtaleforbrug | Se priser på mobiltelefoner | Få billig telefoni til hele familien