billige headset med god lyd pris

Billige over ear headset med rigtig god lyd – guide og priser

Man kan sagtens få billige in ear headsets, men lyden halter altså en del på denne type headset, når man går ned i pris. Derimod kan man få rigtig god lyd i billige over ear headset eller on ear, altså den type headset, der er ret store og sidder rundt om øret eller på øret. Guide til de billige headset med god lyd.

Man sender et signal om, at man går op i musik og god lyd, når man går rundt med et over ear headset. Det er måske ikke alle, der synes de ser så smarte ud med denne type headset på hovedet, men udover, at lyden som regel er god, så er de også behagelige at have på i længere tid – er de trådløse er batteritiden som regel også længere end på in ear headset, for slet ikke at tale om true wireless headset.

Over ear headset kan koste tusindvis af kroner, men de fleste kan sagtens nøjes med et langt billigere headset – vi guider her til 5 gode over ear headset med god lyd.

Se også: Sammenlign priser på billige headset

 

Billige headset med god lyd

#1 Sony MDR ZX110NA
Kommentar: Sony MDR-ZX110NA er et støjreducerende sæt hovedtelefoner af typen over ear, der oplyses at lukke op mod 95 % af den omgivende støj ude. Lyden er dog og de sidder godt og behageligt på ørerne.

Bedste pris:
Cirka 500 kroner.

Se aktuelle priser på Sony MDR ZX110NA

 

#2 Pioneer SE
Kommentar: On ear med bluetooth. God lyd, flot design og fin komfort med ørepuder i bløde materialer.

Bedste pris:
Cirka 450 kroner.

Se aktuelle priser på Pioneer SE

 

#3 Skullcandy Navigator Knockout
Kommentar: On ear headset med kabel. Fin fyldig lyd, der virker afbalanceret og god. Er bygget i gode materialer og er rart at bruge over længere tid. Mulighed for at foretage opkald og samtaler.

Bedste pris: Cirka 250 kroner.

Se aktuelle priser på Skullcandy Navigator Knockout

 

#4 JBL Synchros E30
Kommentar: On ear med kabel. God neutral og balanceret lyd. Pænt design, men materialerne er lidt for plastikagtige.

Bedste pris: Cirka 230 kroner.

Se aktuelle priser på JBL Synchros E30

 

#5 JVC HA-G101E
Kommentar: God lyd med okay bas, behagelige ørepuder, indbygget mikrofon til opkald, ledning med jackstik.

Bedste pris: Cirka 180 kroner

Se aktuelle priser på JVC HA-G101E

 

Billige headset med god lyd – imponerende hvad man kan få for pengene

Det er ret imponerende, hvad man kan få af kvalitet på lyd og design, når man går efter billige headset med god lyd. Er du lydfeinschmecker, skal du bruge flere penge på et headset, fra 1.500 kroner og op.

Det er dog mange penge for mange at bruge på et headset og mindre kan også gøre det. For under 200 kroner kan du få et udmærket headset med god lyd og bruger du blot 2-300 kroner ekstra, får du faktisk forbløffende god lyd.

Dog er det ikke altid, at materialerne er så gode, når man kommer langt ned i pris.

Se også: Guide til de bedste headset

 

Billige headset med god lyd, juni 2018

Guiden til billige headset med god lyd er fra juni 2018. Rangeringen er baseret på test foretaget på mobil.nu og priserne er hentet på pricepusher.dk. De fem headset på listen kommer fra Sony, JVC, JBL, Skullcandy og Pioneer.

Det dyreste over ear headset i guiden koster 500 kroner, mens det billigste koster 180 kroner. Der er godt 300 kroner i i prisforskel på det dyreste og billigste headset i guiden.

Se også: Prissammenligninger på billige over ear headset