sony xperia z5 compact anmeldelse 2

Super tilbud på Sony Xperia Z5 Compact

Det er faktisk ved at være et stykke tid siden, vi har set et virkelig godt tilbud på en topmobil, men det får vi nu hos Telia. Lige nu kan du nemlig få Sony Xperia Z5 Compact med fri tale, 50 GB data, gratis roaming i Norden og frit forbrug af Spotify og HBO til en virkelig skarp pris.

Den bedste mini-mobil

Sony Xperia Z5 Compact er den bedste mini-mobil på markedet i dag – om den er bedre en iPhone SE, der netop er lanceret, må en snarlig test vise, men bedømt ud fra specifikationerne er den og den må være det bedste tilbud til den, der er ude efter en fiks lille mobil.

Styrken ved Z5 Compact er, at selvom den er lille og kompakt med skærm på 4,6 tommer, så er den stort set på niveau på alle andre punkter med den større topmodel Sony Xperia Z5.

Den udmærker sig ved en hurtig brugerflade, lang batterilevetid, rigtig god skærm, fremragende kamera og så ved at have et meget praktisk design, der gør den meget let at betjene med én hånd.

Se også: De bedste tilbud på mobilabonnementer

På tilbud og nu med tjenester og fordele inkluderet

For godt en måned siden havde den en bedste mindstepris på knap 3.800, men lige nu kan du få den på tilbud til lige under 3.000 kroner – og det endda med en række fordele.

Telia har således Sony Xperia Z5 Compact til 2.951 kroner med mobilabonnement i seks måneder. Mobilabonnementet inkluderer fri tale, fri SMS/MMS og 50 GB data hver måned samt gratis roaming i Norden og frit forbrug af Spotify og enten HBO, Roam Like Home Europa, Storytel, Telia TV eller Mobilforsikring.

Selve mobilen koster 999 kroner hos Telia med dette abonnement. Køber man mobilen uden abonnement koster den fra cirka 3.100 kroner, så der er derfor gode penge at spare hos Telia lige nu. For det første får du 6 måneders abonnement oven i. Du har måske ikke brug for 50 GB data, men skal du have noget, der ligner fri tale og mindst 20 GB data, så skal du betale fra 109 kroner for det om måneden.

Spotify koster 99 kroner om måneden og en tjeneste som HBO koster 79 kroner om måneden.

Du sparer altså 654 (mobilabonnement) + 594 (Spotify) + 474 (HBO) + 150 (forskel i den samlede pris) kroner = 1.872 kroner i løbet af de første seks måneder.

Det er da også værd at tage med og samtidig får du altså også en af de bedste mobiltelefoner på markedet i dag.

Tjek tilbuddet ud hos Telia.

 

Særlige fordele ved Sony Xperia Z5 Compact

+ Lang batterilevetid (10/10)
+ God skærm (8/10)
+ Hurtig på nettet (9/10
+ Meget brugervenlig (9/10)
+ Hurtig brugerflade (9/10)

Se også: Test & bedømmelse af Sony Xperia Z5 Compact

Bedste mindstepris – 2.951 kroner ved Telia

Se også: Sammenlign aktuelle priser på telefoner fra Sony