De bedste ultra bærbare bluetooth højtalere – sammenlign priser

Ultra bærbare bluetooth højtalere kan være en god underholdende følgesvend over alt - guide til de bedste mini bluetooth højtalere.

De bedste ultra bærbare bluetooth højtalere – sammenlign priser

Vi har endelig fået det, der ligner forår og sommeren banker også snart på – det betyder masser af stunder uden for, i haven, parken, på stranden eller hvor man nu søger hen for at nyde solen. En god og meget bærbar bluetooth højtaler kan være en dejlig følgesvend ud i solen. Guide til de bedste ultra bærbare bluetooth højtalere.

Mobilen har de fleste med over alt og det betyder samtidig adgang til millioner af sange lige ved hånden, uanset hvor man er, hvis man har en streaming-tjeneste. Desværre er lyden i mobiltelefoner ikke særlig god gennem dens indbyggede højtaler – højtalere hvis man er heldig og man kan heller ikke skrue særlig højt op for musikken, hvis den kun afspilles via mobilens højtalere. Heldigvis kan man få fin lyd ud af ultra bærbare bluetooth højtalere uden at det koster mere end nogle hundrede kroner – og de er godt givet ud.  Guide til syv gode ultra bærbare bluetooth højtalere.

Se også: Sammenlign priser på bluetooth højtalere

 

Bedste ultra bærbare bluetooth højtalere 

#1 Jabra Solemate
Kort om Jabra Solemate: Fint format og robust design og god lyd – kan spille ret højt uden at det går ud over lyden. Er samtidig stænk- og støvtæt. Batteritid på cirka 8 timer.

Pris for Jabra Solemate: Fra cirka 525 kroner
Sammenlign priser på Jabra Solemate

 

#2 Boompods Fusion 
Kort om Boompods Fusion: Lille rund og let. Velbygget og godt design og er vandafvisende, har rigtig god lyd med fine detaljer og god bas. Batteritid på cirka 10 timer.

Pris for Boompods Fusion: Fra cirka 500 kroner
Sammenlign priser på Boompods Fusion

 

#3 Libratone Too
Kort om Libratone Too: Lyden er dejlig detajleret og med fin bund i bassen. Designmæssigt er den måske ingen skønhed, men den har karakteristisk dseign og kan tåle vandstænk og en let om gang regn. Batteritid på op til 12 timer.

Pris på Libratone Too: Fra cirka 950 kroner
Sammenlign priser på Libratone Too

 

#4 Genius SP-900BT 
Kort om Genius SP-900BT: Ultra billig bluetooth højtaler, der er lille, let og utrolig let at tage med rundt. Lyden er fornuftig og prisen virkelig lav fra 141 kroner. Batteritid på cirka 7 timer.

Pris for Genius SP-900BT: Fra cirka 500 kroner
Sammenlign priser på Genius SP-900BT

 

#5 Logitech UE Roll 2 
Kort om Logitech UE Roll 2: Meget fiks og lille bluetooth højtaler med godt vandtæt design. Kan hænge over alt via den karabinhage, der sidder på den. Lyden er god og batteritid på cirka 8 timer.

Pris for Logitech UE Roll 2: Fra cirka 600 kroner
Sammenlign priser på Logitech UE Roll 2

 

#6 Grundig GSB 710 
Kort om Grundig GSB 710: Kvadratisk designet, men så lille, at man let kan tage den med rundt. En strop gør det let at tage den med sig eller hænge på en gren, søm eller lignende. Lyden er fornuftig og batteriet rækker til 8 timers spilletid.

Pris for Grundig GSB 710: Fra cirka 600 kroner
Sammenlign priser på Grundig GSB 710

 

#7 Zagg iFrogz Tempo Blast 
Kort om Zagg iFrogz Tempo Blast: Praktisk og lille design, støv- og vandafvisende og i orden lyd. Batteritid på cirka 8 timer.

Pris for Zagg iFrogz Tempo Blast: Fra cirka 275 kroner
Sammenlign priser på Zagg iFrogz Tempo Blast

Se også: Priser på de bedste bluetooth højtalere

 

Hvad kan man forvente af en ultra lille og ultra bærbar bluetooth højtaler?

For 4-5 år siden kunne man ikke forvente på hverken design, lyd eller batteritid på små og meget bærbare bluetooth højtalere.

I dag kan man sagtens sætte næsen op god kvalitet på alle tre parametre til gode priser. For 500 kroner kan man få fint og robust design, god lyd og udmærket batteritid.

Se også: Mobilabonnementer med musik

 

Bedste ultra bærbare bluetooth højtalere – april 2018

Guiden til de bedste ultra bærbare bluetooth højtalere er fra april 2018. Guiden er baseret på test af bluetooth højtalere på mobil.nu og priserne er fundet på pricepusher.dk. I guiden finder vi bluetooth højtalere fra Zagg, Grundig, Logitech, Genius, Libratone, Boompods og Jabra

Den billigste bluetooth højtaler har en pris på cirka 140 kroner, mens den dyreste har en pris på cirka 950 kroner. Det betyder en besparelse på op mod 750 kroner, alt efter hvilken bluetooth højtaler du vælger.

Se også: Guides til bedste køb af telefoner og tilbehør