Musiktjenester i mobilabonnementer – aktuelle priser og bedste tilbud

Du kan spare en del penge ved at købe et mobilabonnement med musik inkluderet - vi guider til de bedste priser på mobilabonnementer med musik inkluderet.

Musiktjenester i mobilabonnementer – aktuelle priser og bedste tilbud

Musik inkluderet i mobilabonnementer er en let måde at reducere de samlede udgifter på mobilabonnement og streaming-tjeneste. Guide til mobilabonnementer med musikstreaming inkluderet.

Abonnerer du på en streaming-tjeneste til musik, så bruger du formentlig 99 kroner om måneden. Det løber op små 1.200 kroner om året, hvilket er betydeligt mere end i hvert fald hvad jeg selv brugte på at købe musik, inden streaming-tjenesternes indtog.

Men det er muligt at reducere omkostningerne til streaming-tjenester ganske betragteligt, hvis man køber mobilabonnement med musik inkluderet. Så kan du for omkring 150-160 kroner få både musikstreaming og mobilabonnement med masser af tale og data. Guide til mobilabonnementer med musikstreaming.

Se også: Priser på mobilabonnementer med musik

Mobilabonnementer med musikstreaming

 

#1 YouSee

Fri tale + 5 GB data
Indeholder fri tale, fri sms/mms og 5 GB data + fri adgang til musiktjenesten YouSee Musik. (inkluderer også roaming i EU med fri tale og 5 GB data)

Pris: 149 kroner om måneden. Se tilbud

 

#2 CBB Mobil

40 timers taletid + 40 GB data
Indeholder 40 timer taletid, fri sms/mms og 40 GB data + fri adgang til musiktjenesten Tidal (inkluderer også roaming i EU med fri tale og 6 GB data)

Pris: 159 kroner om måneden. Se tilbud

 

#3 Telmore

15 timers taletid + 30 GB data
Indeholder 15 timers taletid, fri sms/mms og 30 GB data + fri adgang til musiktjenesten Telmore Musik (inkluderer også roaming i EU med fri tale og 8 GB data)

Pris: 169 kroner om måneden. Se tilbud

 

#4 Teleselskabet 3

Fri tale + 7 GB data
Indeholder fri tale, fri sms/mms og 7 GB data + musikstreaming-tjenesten Deezer i to måneder – herefter er prisen 79 kroner. (inkluderer også roaming i 57 lande med fri tale og 7 GB data)
Pris: 130 kroner om måneden. Se tilbud

 

#5 Telenor

Fri tale + 20 GB data
Indeholder fri tale, fri sms/mms og 10 GB data + musikstreaming-tjenesten Tidal i 3 måneder – herefter er prisen 79 kroner. (inkluderer også roaming i EU med fri tale og 10 GB data)
Pris: 149 kroner om måneden. Se tilbud

 

#6 Telia

Fri tale + fri data
Indeholder fri tale, fri sms/mms og fri data + mulighed for at tilkøbe Spotify for 50 kroner om måneden (inkluderer også roaming i EU med fri tale og 20 GB data)
Pris: 249 kroner om måneden. Se tilbud

 

Musikstreaming – fordele og ulemper

Fordelene ved tjenester til musikstreaming er flere. Man har al sin musik med sig over alt, man kan downloade musik til offline brug, man får adgang til 30-40 millioner sange og der er mange muligheder for at blive inspireret til at finde ny musik.

Ulempen er, man betaler for et enormt katalog, hvor man kun får lyttet til en brøkdel af al den musik, der er tilgængelig og man betaler 99 kroner om måneden. Det kan sagtens vise sig, at man samlet kommer til at bruge flere penge på musik på en streaming-tjeneste end da man købte CD’ere.

Se også: Priser på højtalere

Mobilabonnementer med musikstreaming, april 2018

Guiden teleselskaber med mobilabonnementer med musik er foretaget i april 2018. Priserne og indholdet i abonnementerne er fundet på teleprisguide.dk. På listen over de fem bedste tilbud finder vi CBB Mobil, Telmore, Telenor, Telia, YouSee og 3.

Det billigste mobilabonnement i guiden koster 149 kroner, mens det dyreste koster 249 kroner (uden musiktjeneste), så man kan spare knap 100 kroner om måneden ved at vælge det billigste.

Se også: Prissammenligninger af mobilabonnementer med musik