samsung galaxy s9 bedste pris

Bedste tilbud og pris på Samsung Galaxy S9 og S9+

I dag går det løs med salget af Samsung Galaxy S9 og S9+. Forudbestillingerne har været i gang siden de to telefoner blev lanceret den 25. februar, men det er i dag, det rigtige salg starter. Se bedste tilbud og pris på Samsung Galaxy S9 og S9+ – der er forskel i pris og du kan lige så godt købe den så billig som muligt.

Samsung oplyser, at interessen for Galaxy S9 og S9+ er stor i Danmark og større end forventet – i hvert fald når det gælder forhåndsinteressen. 60 procent af dem, der har forudbestilt, har valgt S9+, mens 40 procent har valgt S9. De første priser på de to nye telefoner tikkede ind allerede samme dag, som de blev lanceret den 25. februar. Den gang var den bedste pris på 6.307 for S9 0g 7.027 kroner for S9+.

Se også: Sammenlign priser på Samsung Galaxy S9

 

Bedste tilbud og pris på Samsung Galaxy S9 og S9+ 

Call me

Pris på Galaxy S9: 6.307 kroner med abonnement i 1 måned.
Pris på Galaxy S9+: 7.027 kroner med abonnement i 1 måned.

Call me har den laveste pris på begge telefoner blandt de danske teleselskaber.

Se priserne hos Call me her

 

CBB Mobil

Pris på Galaxy S9: 6.484 kroner med abonnement i 1 måned.
Pris på Galaxy S9+: 7.484 kroner med abonnement i 1 måned.

Se priserne hos CBB Mobil her

 

Teleselskabet 3

Pris på Galaxy S9: 6.670 kroner med abonnement i 6 måneder.
Pris på Galaxy S9+: 7.480 kroner med abonnement i 6 måneder.

3 har den bedste pris på de to telefoner set over 6 måneder.

Se priserne hos 3 her

 

Telia

Pris på Galaxy S9: 6.874,5 kroner med abonnement i 6 måneder.
Pris på Galaxy S9+: 7.594,5 kroner med abonnement i 6 måneder.

Se priserne hos Telia her

 

Telenor

Pris på Galaxy S9: 7.154 kroner med abonnement i 6 måneder.
Pris på Galaxy S9+: 7.874 kroner med abonnement i 6 måneder.

Se priserne hos Telenor her

 

Telmore

Pris på Galaxy S9: 7.350 kroner med abonnement i 6 måneder.
Pris på Galaxy S9+: 8.118 kroner med abonnement i 6 måneder

Se priserne hos Telmore her

 

Greentel

Pris på Galaxy S9: 7.480 kroner med abonnement i 1 måned.
Pris på Galaxy S9+: 8.496 kroner med abonnement i 1 måned

Se priserne hos Greentel her

 

YouSee

Pris på Galaxy S9: 7.534 kroner med abonnement i 6 måneder.
Pris på Galaxy S9+: 8.254 kroner med abonnement i 6 måneder.

Se priserne hos YouSee her

Det er endnu ikke muligt at bestille Samsung Galaxy S9 og S9+ hos Fullrate eller Oister.

Lige nu er det billigst at købe de to telefoner hos Call me, der har den samlede bedste mindstepris, men prisen inkluderer kun mobilabonnement i én måned. Samlet over 6 måneder er prisen på de nye Samsung telefoner bedst hos teleselskabet 3 – i hvert fald når man ser på den samlede mindstepris for telefon + abonnement i seks måneder.

 

Køb med eller uden abonnement

Det er naturligvis også muligt at købe de to telefoner uden abonnement, men det kan bedre betale sig pt. at købe Samsungs nye telefoner hos flere af de danske teleselskaber, når man kun ser på pris.

S9+ har en bedste pris fra cirka 7.400 kroner uden abonnement, mens S9 har en bedste pris fra 6.550 kroner uden abonnement.

 

Et kamera til forskel

Begge de nye telefoner fra Samsung har det samme design som forgængeren og skærmen er på henholdvis 5,8 og 6,2 tommer – begge med 2K-opløsning. Styresystemet er Android 8 og brugerfladen er ret barberet ned, når det gælder Samsung-ikoner og -widgets – det er godt.

Særligt kameraet på den nye S9-serie skal fremhæves, især på den store +-model. Den har nemlig dual kamera, så man kan tage ekstremt flotte portrætbilleder. Begge telefoner har blænde F/1.5 og de tager de bedste billeder i mørke blandt alle telefoner på markedet.

Er man til det, så vil man synes, at de nye animerede emojis er sjove at lege med – du kan sågar lave dig selv om til en animeret og levende emoji, som du kan dele på sociale medier eller i samtaler.

Begge telefoner kan også optage video i super slow motion – de fanger med andre ord det, som det menneskelige øje ikke selv kan se. Videoer optaget i super slowmotion giver ekstremt flotte billeder. Udover et godt kamera, har begge telefoner også 4G med hele 1,2 Gbit/s – det er der ingen netværk, der understøtter i Danmark i dag, men det kommer nok i 2019 – så er man fremtidssikret på den front, hvilket er positivt.

De er også vandtætte og kan klare at være i 1,5 meter dybt vand i 30 minutter uden at tage skade. En anden lavpraktiskfunktion er, at der er plads til hukommelseskort, hvilket gør det let og fleksibelt at få mere plads på telefonerne.

Se også: Sammenlign priser på mobiltelefoner