Datafyldte mobilabonnementer til teenagere med musik og spil

Mobilabonnementer med masser af data, musik og spil passer perfekt til familiens teenager. Her har vi fundet frem til nogle af de bedste tilbud.

Datafyldte mobilabonnementer til teenagere med musik og spil

Vores børn og teenagere vokser i dag op med en mobiltelefon i hånden. Så hvis der er nogle, der kan udnytte mobiltelefonens potentiale, så er det dem. Her bliver de brugt til kommunikation i billeder og video, streaming af musik, film, online multiplayerspil – ja, nærmest alt kan mobiltelefonen bruges til. Derfor har de unge også et stort forbrug af specielt mobildata. Vi har fundet frem til de bedste priser og tilbud på mobilabonnementer til teenagere, hvor der er masser af data, kombineret med musik og spil.

Det er derfor vigtigt, at finde et mobilabonnement til teenageren, hvori der er rigeligt med data. Godt nok kan man tilgå Wi-Fi mange steder, men man kan ikke regne med, at der bliver forbundet til det. Heldigvis er mobilabonnementer med store datapakker relativt billige, da der er stor konkurrence på markedet blandt lavprisselskaberne. Samtidig er det også værd at overveje, om ikke mobilabonnementet til teenageren skal indeholde tjenester, såsom musik og underholdning. Måske har man en teenager, som er vild med spil? Så findes der faktisk mobilabonnementer, hvor man gratis kan få et PlayStation Now-abonnement med. Til en billigere pris kan man også få musikstreaming med i mobilabonnementet.

Herunder har vi fundet nogle af de bedste og mest interessante abonnementer frem til en teenagere, også med musik og underholdning.

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer

Mobilabonnementer til teenagere

#1 Greentel

10 timers tale og 20 GB data
Pris: 89 kroner per måned

Se aktuelle priser hos Greentel

#2 Oister

30 timers tale og 60 GB data
Pris: 99 kroner per måned

Se aktuelle priser hos Oister

#3 Hallo.dk

15 timers tale og 50 GB data
Tjeneste: PlayStation Now spilabonnement inkluderet
Pris: 129 kroner per måned

Se aktuelle priser hos Hallo.dk

#4 CBB 

Fri tale, fri SMS/MMS og 50 GB data (12 GB i EU)
Musiktjeneste: TIDAL Premium inkluderet (normalpris: 99 kr.)
Pris: 159 kroner per måned

Se aktuelle priser hos CBB

#5 Telmore

Fri tale og 30 GB data
Musiktjeneste: Telmore Musik inkluderet
Pris 169 kroner per måned

Se aktuelle priser hos Telmore

Mobilabonnementer til teenagere med musik og spil

Denne guide med mobilabonnementer til teenagere med musik og spil er fra april 2021. Har man en teenager, som har et stort dataforbrug, uden at have behov for tjenester, så er oversigtens to første fra Greentel og Oister de bedste bud. En teenager som interesserer sig for spil, vil sætte stor pris på abonnementet fra Hallo.dk med PlayStation Now inkluderet. I et PlayStation Now er der direkte adgang til hundredevis af spil, som kan streames direkte til PC, PS5 og PS4. Er din teenager helt vildt med musik, så er der to oplagte mobilabonnementer fra CBB og Telmore.

Se også: Tilbud og anbefalinger til mobilabonnementer