Bedste tilbud og pris på de bedste helt trådløse headset

Helt trådløse headset uden ledninger - se guide til de bedste og de bedste tilbud og priser.

Bedste tilbud og pris på de bedste helt trådløse headset

Helt trådløse headset, også kaldet true wireless headset, har rykket sig rigtig meget på materialer, lyd og batteritid med de modeller, der er kommet de sidste par måneder. Guide med priser på de bedste helt trådløse headset.

Helt trådløse headset, altså headset der kun består af selve de to earbuds og ikke engang har en ledning eller et kabel mellem de to enheder, fik et stort løft i 2017 og leverer høj kvalitet på lyd, materialer og batteritid. I dag giver de en lige så god oplevelse som almindelige headset og så fylder de nærmest intet. Guide med de bedste tilbud og priser på helt trådløse headset.

Se også: Sammenlign priser på helt trådløse headset

Bedste tilbud og pris på de bedste helt trådløse headset

#1 BeoPlay E8

Kommentar: BeoPlay E8 har super lyd, flot design, er rare at bruge i lang tid og har batteritid på 4 timer. Opladeræske følger med og giver to opladninger.

Bedste pris:
Cirka 2.300 kroner.

Se aktuelle priser på BeoPlay E8

 

#2 Samsung Icon X

Kommentar: Rigtig godt lyd og pasform – sidder behageligt og sikkert i ørene og er vandtætte. Batteritid på 5 timer og opladerholder giver 3 opladninger.

Bedste pris:
Fra cirka 1.200 kroner kroner.

Se aktuelle priser på Samsung Icon X

 

#3 Apple AirPods

Kommentar: Meget rugervenligt true wireless headset (med iPhone eller iPad) og genkendeligt design. Lydkvaliteten er middel, men batteritiden er god med 5 timer. Batteriholder giver 4 opladninger.

Bedste pris:
Cirka 1.200 kroner

Se aktuelle priser på Apple AirPods

 

#4 Sony WF1000X

Kommentar: Godt design og god lyd. Sidder godt i ørerne over længere tid. Batteritid på 3 timer – medfølgende batterieuti giver to opladninger.

Bedste pris:
Cirka 1.700 kroner.

Se aktuelle priser på Sony WF1000X

 

#5 Jabra Elite Sport

Kommentar: Fint design og de er rare at bruge over længere tid. Har flere fitnessfunktioner som at måle hjertefrekvens og træning generelt. Er vandtæt. Batteritid på 4,5 timer og batterietui giver to opladninger.

Bedste pris:
Cirka 2.000 kroner

Se aktuelle priser på Jabra Elite Sport

 

#6 Sandberg Bluetooth Ear-buds

Kommentar: Okay design, men lidt sløj lyd. Batteritid på 3 timer. Batteriholderen giver to ekstra opladninger.

Bedste pris:
Cirka 800 kroner.

Se aktuelle priser på Sandberg Bluetooth Ear-buds

Se også: Guide til de bedste headset

 

Priser på helt trådløse headset, januar 2018

Guiden med de bedste priser på helt trådløse headset er fra januar 2018. Rangeringen er baseret på test af headsettene foretaget på mobil.nu og priserne er hentet på pricepusher.dk. Headsettene på listen kommer fra B&O, Jabra, Sony, Apple, Samsung og Sandberg.

Det dyreste true wireless headset i guiden koster 2.300 kroner, mens det billigste koster 800 kroner. Der er cirka 1.500 kroner i i prisforskel på det dyreste og billigste true wireless headset i guiden.

Prissammenligninger på trådløse headset