Bedste telefoner til ældre – guide og priser

De bedste telefoner til ældre skal have god lyd, skærm og kamera, simpel brugerflade og lang batteritid. Se vores guide med pris til bedste mobil til ældre.

Bedste telefoner til ældre – guide og priser

De bedste telefoner til ældre behøver efterhånden ikke at være særligt specialiserede som for et par år siden. I dag tilbyder mange smartphones mange muligheder med ældre tilpassede indstillinger og funktioner og der er mange penge at spare blandt telefonerne på vores top 5 liste over telefoner til ældre. Se guide til de bedste ældrevenlige telefoner.

Ældrevenlige mobiltelefoner skal kunne tilbyde en del indstillinger og funktioner særligt rettet mod ældre. Simpel brugerflade, god og klar lyd, mulighed for at justere i skriftstørrelsen, god batteritid er nogle af dem. Men de skal også være flotte designmæssigt, de skal kunne gå på nettet uden problemer og tage flotte billeder.

Derfor er det ikke længere så interessant kun at kigge på special designede telefoner til ældre – mange af dagens telefoner tilbyder i dag de funktioner, som ældre efterspørger. Vi guider til de bedste ældre venlige telefoner  og sammenligner priser – der er 2.500 kroner i forskel på prisen på de 5 bedste telefoner til ældre.

Se også: De bedste mobiltelefoner til ældre

De bedste telefoner til ældre – rangering og priser

 

#1 Huawei Mate 9 Pro

Kommentar: Stor skærm, lang batteritid, meget brugervenlig brugerflade for ældre, rigtig godt kamera, god lyd og godt tastatur.
Bedste pris: Cirka 3.100 kroner > Se tilbuddet her

Se også: Sammenlign priser på Huawei Mate 9 Pro

 

#2 Huawei P9 Lite

Kommentar: God skærm, fin batteritid, meget brugervenlig brugerflade for ældre, godt kamera, god lyd og godt tastatur.
Bedste pris: Cirka 1.740 kroner > Se tilbuddet her

Se også: Sammenlign priser på Huawei P9 Lite

 

#3 Huawei P10 lite

Kommentar: Stor skærm, lang batteritid, meget brugervenlig brugerflade for ældre, rigtig godt kamera, god lyd og godt tastatur.
Bedste pris: Cirka 1.900 kroner > Se tilbuddet her

Se også: Sammenlign priser på Huawei P10 lite

 

#4 Samsung Galaxy S7

Kommentar: Stor skærm, lang batteritid, meget brugervenlig brugerflade for ældre, rigtig godt kamera, god lyd og godt tastatur.
Bedste pris: Cirka 3.200 kroner > Se tilbuddet her

Se også: Sammenlign priser på Samsung Galaxy S7

 

#5 Huawei P9 lite

Kommentar: Fin skærm, lang batteritid, meget brugervenlig brugerflade for ældre, godt kamera, god lyd og godt tastatur
Bedste pris: Cirka 700 kroner > Se tilbuddet her

Se også: Sammenlign priser på Huawei P9 lite

 

Krav til bedste telefoner til ældre

De bedste telefoner til ældre skal kunne mere end bare at kunne ringe og sms’e. Dagens ældre kræver telefoner, der tager flotte billeder, kan tage dem på nettet og sociale medier, særligt Facebook, og en lang batteritid er også en stor fordel, særligt hvis man kommer fra en almindelig mobil.

En enkel og simpel brugerflade er også en stor fordel og her er Huawei meget langt fremme i skoene med det, de kalder for Simple UI, hvor de 8 vigtigste funktioner på en mobil ligger tilgængelige på startskærmen uden at man blive distraheret af alle mulige funktioner – disse funktioner kan man selv tilvælge som man vil. Samung tilbyder også en lignende simpel brugerflade. De bedste telefoner til ældre skal også have et design, der gør dem lette at bruge. Telefoner med edge-to-edge-skærm er ikke godt, da det er langt lettere utilsigtet at komme til at trykke på skærmen end på mobilen med almindeligt skærmdesign.

 

De bedste telefoner til ældre, oktober 2017

Guiden til de bedste bedste telefoner til ældre er gennemført i oktober 2017. Rangeringen er baseret på test foretaget på mobil.nu og priserne er hentet på pricepusher.dk og telepristjek.dk. De fem telefoner til ældre kommer fra Huawei og Samsung.

Den dyreste telefon på top 5 listen koster cirka 3.200 kroner, mens den billigste koster cirka 700 kroner. Du kan altså spare omkring 2.500 kroner på at den billigste bedste telefon til ældre. Den bedste mobil til ældre i forhold til prisen er lige nu Huawei P9 Lite.