Sparetips: Bedste priser på de nyeste premium-telefoner

Bedste priser på de nyeste premium-telefoner, ring billigt fra DK til udlandet, brug mobilabonnement til bredbånd - se denne uges Sparetips.

I denne uges Sparetips kommer vi omkring de bedste premium-modeller fra de forskellige teleselskaber, vi forklarer hvordan man kan ringe billigt fra Danmark til udlandet og endelig kommer vi også ind på, hvordan du kan bruge mobilabonnement som løsning til mobilt bredbånd.

 

De bedste priser på de nyeste premium-telefoner

Der er kommet mange nye telefoner på markedet de seneste uger – og der er også nogle gode fra sidste år. Vi tipper til de bedste premium-mobiler fra de forskellige mobilproducenter i Sparetips-videoen. Herunder kan du også se priserne på de forskellige omtalte produkter.

Samsung Galaxy S20 Ultra – køb den for skærmen

Set til 9.600 kroner. Sammenlign priser på Galaxy S20 Ultra

 

OnePlus 8 Pro – hurtig ydelse og god brugerflade

Set til 6.899. Sammenlign priser på OnePlus 8 Pro

 

iPhone 11 Pro Max – den bedste med iOS

Set til 8.500 kroner. Sammenlign priser på iPhone 11 Pro Max

 

Motorola Edge+ – et spændende alternativ med nærmest ren Android

Set  til 7.990 kroner. Sammenlign priser på Motorola Edge+

 

Huawei P40 Pro – køb den for kameraet

Set til 6.999 kroner. Sammenlign priser på Huawei P40 Pro

 

Sony Xperia 1 – køb den for 4K HDR OLED-skærmen

Set til 6.669 kroner. Sammenlign priser på Sony Xperia 1

 

Mobilabonnement som mobilt bredbånd

Vi tipper også til, hvordan du kan bruge mobilabonnement som mobilt bredbånd. Det kan nemlig være en billigere løsning. Se mobilabonnementer med fri data som alternativ til mobil bredbåndsabonnement og om det kan svare sig på et netværk, der dækker godt, hvor du har brug for det.

Herunder kan du se priser på mobilabonnementer og mobile bredbåndsabonnementer hos de selskaber, som vi omtaler i videoen.

Oister mobilabonnement med fri data til 149 kroner. Billigste mobile bredbånd med fri data hos Oister koster 220 kroner / md.

YouSee tilbyder fri data til og med 30. september for 169 kroner om måneden som den billigste løsning. YouSees pris på mobilt bredbånd med fri data er 399 kroner.

Normalt koster YouSees dyreste mobilabonnement med fri data også 399 kroner, men så får man også YouSee Musik og 10 timers tale og 100 sms’er til udlandet + 20 GB dataroaming. Teleselskabet Hallo har mobilt bredbånd med fri data til 349 kroner om måneden og er billigst i den kategori på TDC’s netværk.

Både Telia og Telenor tilbyder mobilabonnementer med fri data. Telia til 249 kroner om måneden og Telenor til 250 kroner om måneden. De to selskaber deler netværk og på det netværk tilbyder CBB Mobil mobilt bredbånd med fri data til 220 kroner om måneden. Derfor kan det ikke betale sig at være et mobilabonnement som løsning.

Billig telefoni fra Danmark til udlandet

Endelig forklarer vi også, hvordan du kan ringe billigt til udlandet fra Danmark. Det kan nemlig let være rigtig dyrt at ringe fra Danmark til et andet land. Opkald til et EU-land koster typisk 1,75 kroner i minuttet, mens det koster fra 5 til 16 kroner til den øvrige verden.

Enkelte teleselskaber tilbyder dog billigere løsninger. Se dem i videoen herover eller herunder:

3 har tilvalgstjenesten 3Global Home. Den koster 29 kroner om måneden og giver lavere minutpriser end normalt. For eksempel koster det 15 øre at ringe fra Danmark til Sverige eller England til fastnetnumre. Spanien koster 41 øre. Priserne varierer generelt meget fra land til land, men ringer man meget fra Danmark til udlandet, kan 3Global Home være en løsning.

Prisen for at ringe fra Danmark til udlandet med 3Global Home varierer fra 15 øre til 10,75 kroner alt efter, hvilket land man ringer til.

Se mere om at ringe fra Danmark til udlandet hos 3 her.

Hos YouSee kan man få tale og sms inkluderet fra Danmark til 54 lande i to af selskabets abonnementer. Det ene inkluderer 2 timers tale og 20 sms’er, mens det andet inkluderer 10 timers tale og 100 sms’er.

Prisen for at ringe fra Danmark til udlandet varierer ellers fra 1,75 til 16 kroner alt efter, hvilket land man ringer til. Se mere om at ringe fra Danmark til udlandet hos YouSee her.

Hos Telia kan man som privatkunde ringe og sms’e gratis fra Danmark til Sverige, Norge, Finland, Estland, Letland og Litauen. Opkald og sms’er til øvrige lande koster almindelig udlandstakst.

Telenor har ingen særlige tilbud på opkald fra DK til udlandet. Du kan se stor guide til opkald fra DK til udlandet.