Mobilt internet med fri data 

En række teleselskaber tilbyder mobilt internet med det, der svarer til fri data - se priser og mobile internetabonnementer med virkelig meget data.

Mobilt internet med fri data 

Mobilt internet, som også går under betegnelsen mobilt bredbånd, er efterhånden et interessant alternativ til rigtig bredbånd. Hastigheden er høj, dækningen god og så er opkoblingen mobil, så du kan tage internettet med i sommerhuset – og så kan man få praktisk talt frit forbrug – guide til mobilt internet med fri data.

Mobilt internet er efterhånden en rigtig god erstatning for almindeligt bredbånd. Hastighederne er høje, dækningen er god, løsningen er mobil så man kan tage internettet med i sommerhuset, campingvognen og hvor man ellers opholder sig, når man ikke er hjemme.

Og så er der mulighed for fri data – eller det der i praksis svarer til fri data. Mange udbydere af mobilt internet tilbyder mobile internetabonnementer med flere hundrede GB data om måneden og det svarer i praksis til frit internet for langt de fleste. Herunder guider vi til mobilt internet med fri data – eller det der i praksis svarer til frit internet.

Se også: Sammenlign priser på mobilt internet

 

Mobilt internet med fri data

#1 Oister
1.000 GB
Indeholder 1.000 GB data. Kan ikke bruges i udlandet. En 4G router kan købes hos Oister. Hastigheder på mellem 17-71 Mbit/s
Netværk: 3

Pris: 220 kroner om måneden. Se aktuelle tilbud hos Oister

 

#2 Teleselskabet 3
1.000 GB data
Indeholder 1.000 GB data om måneden. Kan ikke bruges i udlandet. Wifi router kan tilvælges hos 3. Hastigheder på mellem 17-71 Mbit/s.
Netværk: 3

Pris: 230 kroner om måneden. Se aktuelle tilbud hos 3

 

#3 Greentel
500 GB data
Indeholder 500 GB data. Kan ikke bruges i udlandet. Wifi router kan tilvælges hos Greentel. Hastigheder på mellem 17-71 Mbit/s.
Netværk: Telia / Telenor

Pris: 259 kroner om måneden. Se aktuelle tilbud hos Greentel

 

#4 GladMobil
500 GB data
Indeholder 500 GB data. Kan ikke bruges i udlandet. Wifi router kan tilvælges hos GladMobil. Hastigheder på mellem 17-71 Mbit/s.
Netværk: Telia / Telenor

Pris: 259 kroner om måneden. Se aktuelle tilbud hos GladMobil

 

#5 Telmore
500 GB data
Indeholder 500 GB data. Kan ikke bruges i udlandet. Wifi router kan tilvælges hos Telmore. Hastigheder på mellem 17-71 Mbit/s.
Netværk: TDC

Pris: 329 kroner om måneden (164 kr /md de første tre måneder). Se aktuelle tilbud hos Telmore

 

#6 OK Mobil
400 GB data
Indeholder 400 GB data. Kan ikke bruges i udlandet. Wifi router kan tilvælges hos OK Mobil. Hastigheder på mellem 17-71 Mbit/s.
Netværk: TDC

Pris: 399 kroner om måneden. Se aktuelle tilbud hos OK Mobil

 

#7 Telenor
360 GB data
Indeholder 360 GB data. Kan ikke bruges i udlandet. Wifi router kan tilvælges hos Telenor. Hastigheder på mellem 17-71 Mbit/s.
Netværk: Telenor / Telia

Pris: 419 kroner om måneden. Se aktuelle tilbud hos Telenor

 

#8 CBB Mobil
400 GB data
Indeholder 400 GB data. Kan ikke bruges i udlandet. Wifi router kan tilvælges hos CBB Mobil. Hastigheder på mellem 17-71 Mbit/s.
Netværk: Telenor / Telia

Pris: 419 kroner om måneden. Se aktuelle tilbud hos CBB Mobil

 

#9 YouSee
1.000 GB
Indeholder 1.000 GB data om måneden. Kan ikke bruges i udlandet. Wifi router kan tilvælges hos YouSee. Hastigheder på mellem 17-71 Mbit/s.
Netværk: TDC

Pris: 449 kroner om måneden. Se aktuelle tilbud hos YouSee

 

Mobilt internet med fri data, januar 2020

Guiden med prissammenligninger af mobilt internet med det, der svarer til fri data, er fra januar 2020. Priserne og indholdet i abonnementerne er fundet på teleprisguide.dk. I guiden finder vi mobilt internet fra Oister, YouSee, 3, Telenor, Telia, OK Mobil, Telmore, Greentel, Gladmobil og CBB Mobil.

Se også: Prissammenligninger på mobilt internet

 

Mere om temaet

Den videre fortælling kunne ikke ties. Steen Jørgensen gik videre med historien. 10/1/2020 fulgte vi op med artiklen 5G vs WiFi – sådan bruger vi fremtidens internet – Historien finder du her. De seneste nyhedsartikler om temaet “Bredbånd” finder du her..