Bedste pris på Samsung Galaxy Watch

Prisen på Samsung Galaxy Watch er faldet med 500 kroner siden oktober sidste år. Se bedste pris på det bedste Android Wear smartwatch.

Bedste pris på Samsung Galaxy Watch

I morgen den 28. september kommer det nye smartwatch Samsung Galaxy Watch ud i de danske butikker og den er en af de mest interessante smartwatch på markedet lige nu med særlig batteritid på 4 dage og hele 39 træningsscenarier, der kan trackes og måles.

Et prisfald på over 500 kroner på tre måneder på et produkt med vejledende udsalgspris på godt 3.000 kroner – det er ganske udmærket og er i hvert fald tilpas godt til, at man sagtens kan slå til, hvis man er ude efter det måske bedste Android Wear smartwatch på markedet lige nu.

Herunder kan du se tre af de bedste priser på Samsung Galaxy Watch.

 

Pris på Samsung Galaxy Watch

Wupti
Bedste pris på 2.425
Se aktuelle pris på Samsung Galaxy Watch

Føtex
Bedste pris på 2.425 kroner
Se aktuelle pris på Samsung Galaxy Watch

Proshop
Bedste pris på 2.499 kroner
Se aktuelle pris på Samsung Galaxy Watch

Derfor er Galaxy Watch bedste Android Wear

Galaxy Watch er først og fremmest en glimrende enhed til træning og fitness. Uret kommer nemlig med hele 39 forskellige træningstyper, herunder løb, svømning, yoga og en bred vifte af styrketræningsøvelser. Det er også muligt at lægge egne styrketræningsprogrammer ind, som kan tilpasses alt efter, hvor hårdt og ofte man træner.

Uret understøtter offline Spotify – det betyder, at du kan synkronisere playlister fra din Spotify-konto på mobilen med Galaxy Watch og afspille Spotify musik, selvom uret ikke er online. Alt efter brug rækker batteritiden til op mod fire dage.

Derudover kan Galaxy Watch levere alle de muligheder, som et smartwatch tilbyder og det kan stort set bruges til alt det, en mobil også kan. Galaxy Watch understøtter eSIM, dog kræver det, at ens teleselskab også understøtter eSIM i uret og det er der ingen af de danske teleselskaber, der gør endnu. Det skulle dog ske her i løbet af 2019.

Galaxy Watch kommer i to forskellige størrelser; Midnight Black og Rose Gold i størrelse 42 mm samt Silver i 46 mm. Begge ure kan tilpasses ved at vælge urskive og rem.

Se også: Guide til de bedste smartwatch

 

Bedste pris på Samsung Galaxy Watch

Guiden til bedste priser på Samsung Galaxy Watch er fra januar 2019. I guiden finder vi priser fra Wupti, Føtex og Proshop. Den laveste pris er på 2.425, mens den højeste pris er på 2.499 kroner. Det giver en prisforskel på 74 kroner på den billigste og dyreste.

Se også: Prissammenligninger på smartwatch