apple watch series 4 lte test

Priser på Apple Watch series 1, 2, 3 og 4 – find dem billigst her

Apple Watch kom oplevelsesmæssigt lidt træg fra start, men fra og med Series 3 med LTE skete der ting og sager, der gjorde uret til det bedste smartwatch på markedet. Find bedste og billigste pris på Apple Watch Series 1, 2, 3 og 4.

De sidste 12-18 måneder er der begyndt at ske noget med kundernes opmærksomhed på smartwatch. Der er kommet større interesse for denne type wearable og især Apple har oplevet stor interesse for deres Watch. De første par generationer af Apple Watch var sådan set gode nok i forhold til konkurrenterne, men de manglede stadig at knække koden til at overbevise brugerne om, hvorfor man skal have et smartwatch.

 

Tæt på at være helt i mål

Om den er helt knækket endnu, kan diskuteres, men vi er tæt på at være der. Personligt synes jeg at de begynder at give mening, når man kan bruge dem mere eller mindre uden forbindelse til en mobil. Det kan man med LTE-udgaverne af Apple Watch 3 og 4. Som det er lige nu, skal man godt nok stadig købe uret sammen med en iPhone for at kunne bruge den med sit eget simkort – et eSIM-kort – men man kan herefter bruge urets mange opkoblede muligheder uden at skulle være i nærheden af sin iPhone.

Man kan stort ser gøre alt det med uret som man kan med sin mobil – dog kan man ikke tage billeder.

I dag kan man dog kun købe Apple Watch 3 og 4 med LTE indbygget via teleselskabet 3 i hvert fald hvis man vil udnytte LTE eller 4G, som det måske er bedre kendt som. Det er dog også muligt at købe de andre versioner af Apple Watch i webshops i Danmark eller hos Apple selv naturligvis.

Største ulempe ved Apples ure er batteritiden, der kun med nød og næppe række til en hel dags brug.

Priser på Apple Watch series 1, 2, 3 og 4

Apple Watch Series 1
Pris fra 2.500 kroner

Sammenlign priser på Apple Watch

Apple Watch Series 2
Priser fra 2.700 kroner

Sammenlign priser på Apple Watch Series 2

Apple Watch Series 3
Pris fra 2.800 kroner

Sammenlign priser på Apple Watch Series 3

Apple Watch Series 4
Pris fra 3.300 kroner

Sammenlign priser på Apple Watch Series 4

 

Priser på Apples ure, januar 2019

Guiden med priser på Apples ure er fra januar 2019. Det dyreste ur har en pris fra 3.300 kroner, mens det billigste koster fra 2.500 kroner.

Skriv et svar