Bedste pris på Apple Watch 6 med eSIM abonnement

Apple Watch 6 med eSIM virker som det bedste smartwatch lige nu, særligt fordi teleselskaberne sælger det med eSIM. Se bedste pris.

Bedste pris på Apple Watch 6 med eSIM abonnement

Apple Watch 6 ligner det bedste smartwatch på markedet lige nu, ikke kun fordi det er spækket med gode funktioner, men også fordi de danske teleselskaber sælger uret med LTE-opkobling, så man dermed får fuld udbytte af urets muligheder. Bedste priser på Apple Watch 6 med eSIM.

Apple Watch 6 er Apples nyes bud på, hvordan en moderne og topspækket smartwatch skal se ud og fungere. Blandt de nyeste funktioner er måling af iltmætning i blodet. Det er en vigtig funktion til at registrere for eksempel hjerteflimmer.

Fuldt ud opkoblet uden en iPhone i nærheden

Uret har også altid aktiv-højdemåler, der giver højdemåling i realtid hele dagen ved hjælp af en ny, mere strømbesparende barometerhøjdemåler sammen med GPS og Wi-Fi-netværk i nærheden. Funktionen gør det muligt at registrere små højdeændringer over jordniveau, op og ned til målingen på 1 fod, og kan vises som en ny urskivekomplikation eller træningsmåling. Det giver mere præcis data til, hvordan det går med træningen.

Derudover kan den bruges til et hav af opkoblede ting. Det kan den gøre enten med en iPhone i nærheden eller på egen hånd, hvis den har eSIM. Den skal dog først være parret og koblet til en iPhone, men herefter kan du lade telefonen blive hjemme og så tage afsted med en fuldt opkoblet ur om håndleddet.

Herunder kan du se de bedste priser på Apple Watch 6 med eSIM hos de danske teleselskaber.

Se også: Sammenlign priser på smartwatch

Bedste pris på Apple Watch 6 med eSIM

Disse danske teleselskaber tilbyder eSIM-abonnementer til Apple Watch 6.

YouSee
Pris på uret: Fra 3.601 kroner
Månedlig abonnementspris på Smart Wear eSIM: 30 kroner

Se aktuelle tilbud hos YouSee

Telenor
Pris på uret: Fra 4.069 kroner
Månedlig abonnementspris på eSIM (Smartnummer): 40 kroner

Se aktuelle tilbud hos Telenor

Teleselskabet 3
Pris på uret: Fra 4.080 kroner
Månedlig abonnementspris på eSIM: 30 kroner

Se aktuelle pris hos 3

Telia
Pris på uret: Fra 4.099 kroner
Månedlig abonnementspris på eSIM: 29 kroner

Ingen aftale om trafik

Telmore sælger også Apple Watch, men de sælger lige nu kun Watch 3. De har hverken Watch 5 og 6 eller Watch SE.

Danske teleselskaber der sælger Watch 6 med eSIM, september 2020

Guiden til danske teleselskaber, der sælger Apple Watch 6 eSIM, er fra september 2020. Det er teleselskaberne Telia, YouSee, Telenor og 3, der sælger uret med LTE og mobilopkobling.

Uret kan forudbestilles nu, mens det er lidt forskelligt, hvornår det er klar til rigtig salg og levering. 3 tilbyder 1-3 dage levering allerede nu, YouSee sælger det nu og leverer inden for 1-2 dage, Telenor har klar fra den 29. september, mens Telia er klar til salg og levering fra uge 40.

Se også: Sparetips til smartwatch

Mere om Apple Watch

Vi prøvede, men vi kunne ikke lade sagen ligge. Steen Jørgensen kunne ikke slippe temaet. 21/9/2020 puplicerede vi en ny vinkel på sagen med en artikel der drejer sig om Køb Apple Watch SE med eSIM – se de bedste priser – Det videre forløb i sagen finder du her. Seneste nyt om emnet finder du her.