Bedste og billigste abonnement på Telenors netværk

Har Telenor bedst mobildækning, hvor du bor, bør du vælge et teleselskab på Telenors netværk. SE bedste og billigste mobilabonnementer på Telenors netværk.

Bedste og billigste abonnement på Telenors netværk

Bor du et sted, hvor Telenor har den bedste dækning, så kan du vælge at blive kunde hos CBB Mobil eller OK Mobil, der begge bruger Telenors netværk – og så selvfølgelig også hos Telenor. Guide til de bedste og billigste mobilabonnementer hos Telenor.

Top fem billigste abonnementer på Telenors netværk dækker de fleste danskers behov. Rangering er efter pris. Hvilket af nedenstående abonnementer, der er billigst for dig, afhænger af dit faktiske mobilforbrug, hvor ofte du køber ny mobil og hvor ofte du for øvrigt tanker benzin på OK Benzinstationer.

Folk har forskellige behov, også når det gælder mobilbrug. Nogen har mere behov for data end taletid, for andre er det omvendt, og det skal man huske at tage med i sine overvejelser, når der skal findes abonnement hos CBB eller OK mobil, der begge benytter Telenors netværk.

Herunder lister vi de bedste og billigste mobilabonnementer, du  bør vælge, hvis kun Telenor har mobildækning, hvor du bor.

Se også: Sammenlign priser på de billigste mobilabonnementer

De fem bedste og billigste abonnementer på Telenors netværk

#1 CBB
Forbrugsafregnet mobiltelefoni – CBB Basic
Pris: 39 Øre /min, 19 Øre /sms & 1 Kr. /MB Data.

CBB netværk: Telenor og ved 4G, Telenor og Telia.
Samlet kundetilfredshed: 7,44 /10

Se tilbud her

Kommentarer til CBB:
CBB Basic er et forbrugsafregnet mobilabonnement. Dvs. du kun betaler for mobilforbrug, du rent faktisk har. Hverken mere eller mindre. Der følger nemlig en månedlig abonnementsafgift med på 19 kroner. CBB Basic kan være blandt de billigste alternativer på Telenors netværk, særligt for dig med et meget begrænset mobilforbrug. Abonnementet inkluderer ikke roaming i EU.

CBB udmærker sig hertil ved at være blandt teleselskaberne i Danmark med den bedste kundeservice, hvilket også reflekteres i selskabets høje kundetilfredshed. CBB giver også fine rabatter på mobiltelefoner og fordele til hele familier, som ønsker at samle deres mobiltelefoni og bredbånd i ét og samme mobilselskab.

 

#2 OK Mobil
6 timers Tale, 4 GB Data & FRI SMS/MMS.
Pris: 79 Kroner /md.

OK Mobil netværk: Telenor og ved 4G, Telenor og Telia.
Samlet kundetilfredshed: 7,35 /10

Se tilbud her

Kommentarer til OK Mobil:
Udbydes af OK Benzin, som giver op til 2 timers tale eller 2 GB data oven i hatten, hvis du tanker benzin på OK Tankstationer. For enkeltpersoner, der i forvejen tanker benzin på OK benzinstationer, kan OK Mobil være et ganske billigt mobilselskab. Inkluderer ikke roaming i EU eller rabatter på telefoner.

 

#3 CBB
10 timers Tale, 5 GB Data & Fri SMS/MMS + 3 GB Data i EU
Pris: 89 Kroner /md.

CBB netværk: Telenor og ved 4G, Telenor og Telia.
Samlet kundetilfredshed: 7,44 /10.

Se tilbud her

Kommentarer:
Dette abonnement fra CBB inkluderer roaming i EU, hvilket betyder, at du frit kan ringe og sende sms i henhold til mobilpakkens indhold og bruge op til 2 GB Data om måneden i EU.

 

#4 OK Mobil
Fri Tale, 3 GB Data & Fri SMS/MMS.
Pris: 109 Kroner /md.

OK Mobil netværk: Telenor og ved 4G, Telenor og Telia.
Samlet kundetilfredshed: 7,35 /10

Se tilbud her

Kommentarer:
Dette abonnement fra OK Mobil inkluderer ikke roaming i EU. Giver ikke rabat på telefoner.

 

#5 CBB
Fri Tale, 30 GB Data & Fri SMS/MMS.
Pris: 129 Kroner /md.

CBB netværk: Telenor og ved 4G, Telenor og Telia.
Samlet kundetilfredshed: 7,44 /10

Se tilbud her

Kommentarer:
Dette abonnement fra CBB inkluderer rabatter på telefoner, men ikke roaming i EU.

Se også: Bedøm dit teleselskab her

 

Fordele og ulemper ved Telenors netværk

Telenor og Telia deler master, hvilket burde give et bedre netværk og bedre dækning. Fordelen er i hvert fald, at de to selskaber kan supplere hinanden på netværksdækning.

Alligevel kan der være steder, hvor dækningen ikke er så god. Særligt i Hobro og omkring Grenå og Randers oplever brugerne dårlig dækning med Telenors netværk.

Du kan få en oversigt over steder, hvor Telenor har dårligt mobildækning i følge brugernes dom på teleprisguide.dk.

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer på Telenors netværk

 

Det bedste abonnement er det der passer til dine behov

Tilbuddene i denne guide er baseret på det billigste abonnement, men husk på, at det bedste abonnement er det, der passer til netop dit behov. Det er værd at tænke over, om man bruger mest data, mest tale eller en blanding af de to. Det kan også være, at du bare har brug for at have et abonnement til en reserve-telefon, hvor du måske ikke har brug for en tale- eller dataplan, men blot et aktivt nummer med forbrugsafregning.

Der findes i denne guide til bedste og billigste abonnement på Telenors netværk flere forskellige bud, der nok skal kunne dække de flestes behov.

Tre tip til dækning, inden du opretter et nyt abonnement

1. Spørg naboen, hvilket abonnement har naboerne og hvordan synes de at det dækker i området. Dette kan give en ret god indikation for præcis, hvordan mobildækningen er, lige der hvor du bor.

2. Tjek mastedatabasen.dk for at se, om der er mobilmaster i nærheden af dig – jo tættere en mast står hvor du opholder dig mest, desto bedre dækning vil du opleve.

3. Tjek det mobilselskab, du påtænker at oprette abonnement hos og få et overblik over deres mobildækning her.

Se også:

 

Bedste og billigste abonnement på Telenors netværk, december 2017

Guiden til bedste og billigste abonnementer på Telenors netværk er fra december 2017. Rangering er efter pris og priserne er fundet på telepristjek.dk. De to selskaber på listen er CBB og OK mobil, som begge bruger Telenors netværk.

Det dyreste abonnement i guiden koster 129 kroner, mens det billigste koster 19 kroner (forbrug ikke inkluderet). Der er  110 kroner i i prisforskel pr. måned på det dyreste og billigste abonnement i guiden.

Se også: Sammenlign priser på billige mobilabonnementer