Bedste netværk i Danmark – her får du bedste dækning

Hvilke teleselskaber tilbyder den bedste mobildækning og netværk i Danmark? Se top ti guide baseret på mobilkundernes bedømmelse.

Bedste netværk i Danmark – her får du bedste dækning

En ting er, hvad man kan se på et dækningskort og hvad teleselskaberne selv siger. En anden ting er, hvordan den oplevede mobildækning af det netværk, som ens teleselskab bruger, er i praksis. Top 10 guide til teleselskaber med den bedste dækning.

Med fire mobilnet i Danmark har Danmark i hvert fald på papiret alle muligheder for at have den bedste mobildækning i verden. Lande som Kina og USA har heller ikke mere end 3-4 teleselskaber med eget mobilnet. Alligevel oplever mange danskere stadig problemer med dækning til både tale og data. Det kan skyldes et hullet mobilnet, men det kan også skyldes andre ting.

Flere faktorer kan påvirke mobildækningen

For eksempel at man bor i områder med høje bygninger med miljøvenlige ruder. Bor man i tyndt befolkede områder, er der normalt også langt mellem sendemasterne. Det kan være en udfordring, når man prøver at holde forbindelsen til nettet med ens mobil.

Det kan også være, at man har en mobil med dårlig antennekvalitet. Et teleselskab kan have god dækning, men er antennekvaliteten på ens mobil dårlig, kan det påvirke den oplevede mobildækning.

På teleprisguide.dk kan danske mobilkunder bedømme kvaliteten af den mobildækning, som de oplever med deres teleselskab. Det har knap 3.000 danskere gjort og vi har gjort status på bedømmelserne. Herunder kan du se, hvilke teleselskaber, der har den bedste mobildækning baseret på kundernes oplevelse.

Se også: Teleselskaber med bedste mobildækning

Bedste netværk i Danmark – juni 2020

#1 DukaTale
Dækning og netværk: 7,88/10
Mobilnet: Telia
Find mobilabonnement hos DukaTale

#2 Greentel
Dækning og netværk: 7,72/10
Mobilnet: Telia/Telenor
Find mobilabonnement hos Greentel

#3 Telmore
Dækning og netværk: 7,61/10
Mobilnet: TDC
Find mobilabonnement hos Telmore

#4 Call me
Dækning og netværk: 7,14/10
Mobilnet: Telia/Telenor
Ingen aftale om trafik

#5 CBB Mobil
Dækning og netværk: 7,05/10
Mobilnet: Telenor/Telia
Find mobilabonnement hos CBB Mobil

#6 OK Mobil
Dækning og netværk: 7,05/10
Mobilnet: TDC
Find mobilabonnement hos OK Mobil

#7 Telia
Dækning og netværk: 6,56/10
Mobilnet: Telia/Telenor
Ingen aftale om trafik

#8 YouSee
Dækning og netværk: 6,53/10
Mobilnet: TDC
Find mobilabonnement hos YouSee

#9 Telenor
Dækning og netværk: 6,0 /10
Mobilnet: Telenor/Telia
Find mobilabonnement hos Telenor

#10 Oister
Dækning og ntværk: 5,30 /10
Mobilnet: 3
Find mobilabonnement hos Oister

Se også: Billig telefonabonnementer

Mobiltelefonens antennekvalitet har stor betydning

Som nævnt har mobiltelefonens antennekvalitet også stor indflydelse på den oplevede netværksdækning. Telefoner med høje sar-værdier har som tommelfingerregel dårlig antennekvalitet.

Dårlig antennekvalitet betyder, at mobilen har svært ved at holde forbindelsen til netværket. Ofte giver man skylden til ens teleselskab, men det kan altså være, at du skulle undersøge kvaliteten af antennen på din mobil.

Se guide til telefoners antennekvalitet. Du kan også sammenligne telefoners sar-værdier.

Bedste netværk i Danmark, juni 2020

Guiden med teleselskaber med bedste mobildækning er fra juni 2020 og er baseret på de vurderinger, som over 2.900 danske mobilkunder har lavet af deres teleselskaber på teleprisguide.dk. I guiden optræder teleselskaberne Telenor, Telia, YouSee, Call me, Telmore, dukaTale, CBB Mobil, Greentel, 3 og OK Mobil.

Se også: Guides til mobildækning og netværk