Bedste mobilpakker ved dukaTale

dukaTale har meget konkurrencedygtige mobilabonnementer med særligt roaming-trumfkort, der skiller dem ud fra andre lavprisselskaber - se bedste mobilabonnementer hos dukaTale.

Bedste mobilpakker ved dukaTale

dukaTale er blevet det nye rigtig aggressive alternativ til selskaber som Oister,CBB Mobil, Call me og Greentel med meget lave priser på mobilabonnementer med meget tale og data. Guide til de bedste mobilabonnementer hos dukaTale samt fordele og ulemper.

dukaTale havde i starten svært ved at overbevise om, at de var et oplagt alternativ til andre lavprisselskaber som Oister, Call me, CBB Mobil, Greentel og lignende, da de manglede det sidste på indhold og pris for at man orkede at tage chancen med et skifte til dem. Men på det seneste er der sket ting og sager på indhold og pris og så har de et godt trumfkort, når det det gælder data i EU. Det er nemlig muligt at bruge al den data, man har i sit abonnement, i EU – ikke kun en del af den, som det typisk er tilfældet, men det hele.

Herunder guider vi til to af de bedste abonnementer lige nu hos dukaTale.

 

Bedste mobiloakke ved dukaTale

#1
5 timers tale, 5 GB data, fri sms/mms (inkl. fuld roaming af hele pakken i EU)
Pris: 59 kroner /md
Oprettelse: 0 Kr.

#2
10 timers tale, 10 GB data, fri sms/mms (inkl. fuld roaming af hele pakken i EU)
Pris: 69 kroner /md  (prisen gælder til 31.12.2019 – herefter er prisen 99 kroner /md)
Oprettelse: 0 Kr

Se aktuelle priser hos dukaTale

Fordele og ulemper ved dukaTale

Først og fremmest er den store fordel, at man kan bruge hele ens mobilpakke i EU som kunde hos dukaTale. Derudover kører de med meget konkurrencedygtige priser, der ofte er lavere og i hvert fald på niveau med de andre billigste lavprisselskaber.

dukaTale har kun meget begrænset udvalg af mobiltelefoner i shoppen og de tilbyder heller ikke tjenester til for eksempel musik eller tv-serier i deres abonnementer. Dog kan man få Fairytell gratis i to måneder i selskabets mini-abonnement til børn. Fairytell er en tjeneste til bøger og lydbøger til børn under 10 år.

Se også: Aktuelle tilbud på mobilabonnementer hos dukaTale

 

Bedste mobilabonnement hos dukaTale, oktober 2019

Guiden til det bedste mobilabonnement hos dukaTale er fra oktober 2019.

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer