Bedste mobilpakker ved Oister – se fordele og ulemper

Oister er blandt de mest aggressive teleselskaber i Danmark, når det gælder mobilpakker - se de bedste mobilpakker hos Oister samt fordele og ulemper ved selskabet.

Bedste mobilpakker ved Oister – se fordele og ulemper

Lavprisselskabet Oister har et bredt udvalg af traditionelle mobilpakker – de inkluderer ikke musik, film, magasiner og så videre – men på tale og data er de blandt de absolut billigste Guide til bedste mobilpakker hos Oister samt gennemgang af fordele og ulemper.

Oister er et rigtigt lavprisselskab med meget billige mobilpakker fyldt med tale og data. Streaming-tjenester til film, musik, bøger og så videre gør de ikke i, men de har faktisk en interessant fordelsklub med Oister+.Se også: De bedste mobilabonnementer hos Oister 

Bedste mobilabonnement hos Oister

Oister har syv mobilabonnementer + et basic abonnement, hvor man betaler for ens præcise forbrug. Ud af de abonnementer er der tre, der stikker ud og dem kan du se herunder.

  • 6 timer og 6 GB data til 79 kroner om måneden
  • 30 timer og 30 GB data til 99 kroner om måneden
  • Fri tale og fri data til 149 kroner om måneden

Mange vil faktisk kunne klare sig med 6 timer og 6 GB data om måneden, hvis man bruger det med lidt omhu og kombinerer opkobling til nettet med wifi. Men ellers er de to andre tilbud også super attraktive – for eksempel er fri data til 149 kroner om måneden virkelig billig.

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer hos Oister

 

Fordele og ulemper ved Oister

Den største fordele ved Oister er, at de er så prisfokuserede – det bliver nærmest ikke billigere på det danske marked. Samtidig kan alle Oisters abonnementer bruges i EU. Oisters hjemmeside er enkelt bygget op til selvbetjening og tanken er også, at man selv skal kunne håndtere de fleste ting online. Du kan kontakte Oisters kundeservice på mobil, chat, mail og Facbook.

Oister+ også en fordelsklub, hvor man kan få rabatter på ferie, håndværker, fitness og meget andet- og der er faktisk ret store rabatter, hvor man let kan spare gode penge.

Oister benytter 3′s netværk og har de dårlig dækning der, hvor du bruger mobilen mest,  bør du vælge et andet selskab.

Oister tilbyder ikke fordele som musik og tv-serier inkluderet i sine mobilabonnementer, så man kan altså ikke finde besparelser på den slags hos Oister. Udvalget af solgte mobiltelefoner er ikke så stort og der er sjældent store rabatter.

Se også: Bedøm dit teleselskab

 

Bedste mobilabonnement hos Oister, oktober 2019

Guiden til det bedste mobilabonnement hos Oister er fra oktober 2019. Guiden er baseret på de abonnementer, som Oister tilbyder i dag og abonnementerne er udvalgt ud fra mest smæk for skillingen, når det gælder tale og data.

Se også: Sammenlign bedste tilbud hos teleselskaberne