Bedste mobilpakker hos Telmore – spar 500 kroner om måneden

Telmore har et bredt udvalg af mobilpakker, men det er særligt deres Play-abonnementer, der er attraktive - guide til bedste mobilpakker hos Telmore.

Bedste mobilpakker hos Telmore – spar 500 kroner om måneden

Telmore har både almindelige mobilabonnementer kun med tale og data og de lidt sjovere af slagsen, der også inkluderer streaming-tjenester til tv-serier, film, musik og bøger. Spørgsmålet er så, hvilke af Telmores mange abonnementer, der er de bedste? Guide til bedste mobilpakke hos Telmore.

Telmore er et interessant selskab for dem, der benytter streaming-tjenester til musik, tv-serier, film og bøger med et bredt udvalg af denne type tjenester i sine Play-abonnementer. De har også mobilpakker kun med tale, sms, mms og data, men de er ikke så konkurrencedygtige, som man kunne ønske. Telmore mangler lige det der slagtilbud på et abonnement til 89 eller 99 kroner med fuld valuta for pengene på tale og data. Det kan undre, at de ikke tilbyder det for at få de kunder ind i folden, der så måske senere kan overtales til at skifte til et af de dyrere Play-abonnementer.

Men i hvert fald, lad os komme til sagen: Hvilke af Telmores mobilpakker er bedst?

 

Bedste mobilpakke hos Telmore

Som sagt har Telmore både helt klassiske abonnementer kun med tale og data og så har de også dem med tjenester inkluderet. Vi vælger et fra hver kategori.

  • 20 timers tale og 30 GB data til 149 kroner om måneden
  • Fri tale og 50 GB data + Telmore Musik, TV2 Play, HBO Nordic, Viaplay og BookMate til 299 kroner om måneden

Telmore Play-abonnementet med Telmore Musik, TV2 Play, HBO Nordic, Viaplay og BookMate inkluderet dækker virkelig bredt -film, tv-serier, dokumentarer, musik, bøger og lydbøger. Der er noget for både den, der bor alene og for familien. Særligt familier vil få meget ud af abonnementet. De fem tjenester koster normalt cirka 500 kroner om måneden til sammen og bruger man blot 3 af dem, så går regnstykket i nul.

Sammenlign aktuelle mobilabonnementer hos Telmore.

 

Fordele og ulemper ved Telmore

Primært ser jeg den største ulempe ved Telmore som teleselskab, at de ikke tilbyder abonnementer til under 100 kroner. Det er der flere andre selskaber, der gør og selvom der kanvære hård konkurrence i den priskategori, så er det ærgerligt for forbrugerne, at man ikke kan få et abonnement til 89 eller 79 kroner hos Telmore.

Telmore bruger TDC’s netværk, der er kåret til Danmarks bedste netværk – men dækker det ikke der, hvor du bruger din mobil mest, så hjælper det ikke så meget. Så du skal sikre dig, at mobildækningen er god, hvor du bruger mobilen mest.

Telmore har en god hjemmeside, hvor man ting kan ordnes selv og Telmores kundeservice er også let at få fat på.

Telmore Play kan give store besparelser hver måned, hvis man i forvejen abonnerer på en række streaming-tjenester til musik, tv-serier, magasiner, bøger og så videre.

Se også: Teleselskaber med bedst kundeservice

 

Bedste mobilabonnement hos Telmore, oktober 2019

Guiden til det bedste mobilabonnement hos Telmore er fra oktober 2019. Guiden er baseret på de abonnementer, som Telmore tilbyder i dag og vi har fundet de tilbud, som vi vurderer er de bedste, når det kommer til tale, data, roaming og sms/mms og eventuelle tjenester set i forhold til pris.

Se også: Sammenlign bedste tilbud hos teleselskaberne