mobilabonnement til under 100 kroner

Bedste mobilabonnement til under 100 kroner – guide og priser

Mobilpakker til under 100 kroner kan let opfylde de flestes behov, men der er store forskelle på, hvad man får for pengene, når det gælder data og brugen af mobilen i Danmark og udlandet. Guide til mobilabonnementer under 100 kroner der giver mest for pengene.

Når man bevæger sig under 100 kroner, er det begrænset, hvad man kan spare ved at vælge det ene abonnement frem for det andet. Men der er stor forskel på, hvad man kan få af tale og data samt hvor man kan bruge sit mobilabonnement.

Det bedste billige mobilabonnement under 100 kroner koster 59 kroner og har begrænset indhold, mens det dyreste til 99 kroner i praksis betyder frit forbrug for langt de fleste.

Se også: Sammenlign billige mobilabonnementer

 

De bedste mobilabonnementer til under 100 kroner

Trods prisstigninger findes der stadig flere mobilabonnementer til under 100 kroner og vi guider her til de mobilabonnementer, som giver mest for pengene.

 

#1 Grentel
2 timers taletid + 2 GB data
Indeholder 2 timer taletid, fri sms/mms og 2 GB data – tale og data kan bruges i EU
Pris: 59 kroner om måneden > Se tilbud

 

#2 CBB Mobil
6 timers taletid + 4 GB data
Indeholder 6 timers taletid, fri sms/mms og 4 GB data.
Pris: 79 kroner om måneden > Se tilbud

 

#3 Oister
5 times taletid + 5 GB data
Indeholder 5 timer1 taletid, fri sms/mms og 5 GB data – tale og 3 GB data kan bruges i EU
Pris: 79 kroner om måneden > Se tilbud

 

#4 Oister
24 timers taletid + 16 GB data
Indeholder 24 timer taletid, fri sms/mms og 16 GB data – tale og 4 GB kan bruges i EU
Pris: 99 kroner om måneden > Se tilbud

 

#5 Waoo!
10 timers taletid + 8 GB data
Indeholder 10 timers taletid, fri sms/mms og 8 GB data.
Pris: 99 kroner om måneden > Se tilbud

 

Rigtig mange kan snildt dække deres behov for under 100 kroner

Mobilabonnementer til under 100 kroner giver vidt forskellig mængde tale og data og der er også forskel på, hvor man kan bruge dem. Rejser man bare en enkelt gang et par uger til udlandet, så er det en fordel at vælge et mobilabonnement, der kan bruges i EU. Guiden herover slår under alle omstændigheder fast, at de fleste kan få dækket deres mobilbehov for under 100 kroner om måneden, mener teleanalytiker Nicolas Fredriksen, telepristjek.dk:

“Jævnfør Energistyrelsens seneste tal er danskerens gennemsnitlige mobilforbrug af tale på 5 timer og data på 1,5 GB og måneden og sms er næsten forsvundet. Mange danskere bruger meget data på mobilen, det er bare ikke mobildata, men wifi de kobler sig op til. Det er dybest set kun ude på molen i Esbjerg, når man fanger rødspætter, at man har behov for at bruge mobildata, hvis man vil have mobilen koblet op. Ellers har vi gratis wifi på cafeer, skoler og arbejde, som vi kan bruge i stedet for. Derfor kan rigtig mange danskere kan snildt dække deres behov for under 100 kroner”.

Se også: Billige mobilabonnementer

 

Mobilabonnementer til under 100 kroner, oktober 2017

Guiden med prissammenligninger til de bedste mobilabonnementer under 100 kroner er foretaget i oktober 2017. Priserne og indholdet i abonnementerne er fundet på teleprisguide.dk. På listen over de fem bedste tilbud finder vi Oister, CBB Mobil, Greentel og Waoo!.

Det billigste mobilabonnement i guiden koster 59 kroner, mens det dyreste koster 99 kroner, så man kan spare 40 kroner om måneden ved at vælge det billigste. Det billigste mobilabonnement indeholder dog meget begrænset mængde tale og data og i forhold til prisen får man mere for pengene ved at vælge et af de dyrere mobilabonnementer.

 

Se også: Prissammenligninger af billige mobilabonnementer

Skriv et svar