Bedste mobilabonnementer på TDC’s netværk

Vi har tidligere guidet til de absolut billigste mobilabonnementer på TDC's netværk - nu kommer turen til de bedste. Guide til de bedste abonnementer på TDC's netværk.

Bedste mobilabonnementer på TDC’s netværk

Hvis du bor et sted, hvor TDC har den bedste mobildækning, så er det en klar fordel at være kunde hos et teleselskab, der benytter TDC’s netværk. Men hvilket teleselskab og mobilabonnement skal man vælge, hvis man vil have det rigtig godt abonnement, der kører på TDC’s netværk? Guide til de bedste mobilabonnementer på TDC’s netværk.

Hvordan definerer man et godt mobilabonnement? Det kommer naturligvis helt an på ens behov og forbrug. Vi har fornylig guidet til de billigste mobilabonnementer på TDC’s netværk og her var det jo bare at rangere efter pris. Når vi taler bedste mobilabonnement, er billedet lidt mere broget. Du kan have et lille forbrug, du kan have et stort dataforbrug, du kan være ude efter et mobilabonnement med musik eller roaming og så videre.

Vi har plukket en bred vifte af mobilabonnementer ud fra TDC’s netværk, der dækker mange forskellige behov  og vi håber derfor, at du kan finde et abonnement herunder, der matcher dine behov.

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer

 

De bedste mobilabonnementer på TDC’s netværk

#1 Coop Mobil
25 times taletid, 15 GB data, fri sms/mms (kan kun bruges i Danmark)
Oprettelse: 129 Kr.

Se tilbud her

Kommentar: Du kan knytte op til tre andre sim-kort til abonnementet og dele det med andre i familien. Prisen er 95 kroner per ekstra simkort om måneden. Man får også 7 % medlemsbonus som medlem i Coop.

 

#2 Telmore
20 times tale, 30 GB data og fri SMS/MMS (inkluderer gratis roaming i EU)
Pris: 149 Kroner / måned
Oprettelse: 0 Kr.

Se tilbud her

Kommentar: Inkluderer fri tale og sms/mms samt op til 6 GB data i EU om måneden. For 29 kroner om måneden kan du få et ekstra data-simkort til din tablet eller computer og bruge af den data, der er i abonnementet.

 

#3 YouSee
Fri tale times tale, 15 GB data og fri SMS/MMS (inkluderer gratis roaming i EU) + YouSee Musik
Pris: 199 Kroner / måned
Oprettelse: 0 Kr.

Kommentar: Du kan få et ekstra gratis simkort til datadeling, som du kan sætte i for eksempel din tablet. YouSee Musik er YouSee’s musikstreaming-tjeneste med over 30 millioner sange og DR’s radiokanaler integreret.

Se tilbud her

 

#4 Telmore Play
Fri tale, 30 GB data og fri SMS/MMS ((inkluderer gratis roaming i EU)) + 7 tjenester
Pris: 259 Kroner / måned
Oprettelse: 0 Kr.

Kommentar: Indeholder gratis roaming i EU med fri tale og SMS/MMS + 10 GB data i EU om måneden. 7 tjenester er inkluderet i prisen: HBO, Telmore Play, TV2 Play, Min Bio, Cmore, Flipp og BookMate – de har en samlet værdi på omkirng 700 kroner om måneden. For 29 kroner om måneden kan du få et ekstra data-simkort til din tablet eller computer og bruge af den data, der er i abonnementet.

Se tilbud her

 

#5 YouSee
Fri tale times tale, 40 GB data og fri SMS/MMS (inkluderer gratis roaming i EU + begrænset roaming i 8 andre lande) + YouSee Musik
Pris: 299 Kroner / måned
Oprettelse: 99 Kr.

Kommentar: Abonnementet indholder gratis roaming i EU – fri tale og sms/mms og op til 15 GB data – samt 200 MB til brug i Tyrkiet, Thailand, USA, Canada, Færøerne, Grønland, Australien og New Zealand. Du kan få et ekstra gratis simkort til datadeling, som du kan sætte i for eksempel din tablet. YouSee Musik er YouSee’s musikstreaming-tjeneste med over 30 millioner sange og DR’s radiokanaler integreret.

Se tilbud her

Se også: Priser på de bedste mobilabonnementer

 

De bedste abonnementer på TDC’s netværk, maj 2018

Guiden til de bedste mobilabonnementer på TDC’s netværk er fra maj 2018. Rangering er efter pris og priserne er fundet på telepristjek.dk. Teleselskaberne på listen er Telmore, Coop Mobil og YouSee, som alle bruger TDC’s netværk.

Det dyreste abonnement i guiden koster 299 kroner om måneden, mens det billigste koster 129 kroner om måneden. Det giver en besparelse på 170 kroner at vælge det billigste abonnement i forhold til det dyreste. Husk dog, at det bedste abonnement er det, der passer til dit behov.

Se også: De bedste tilbud på mobilabonnementer