tdc group

De 5 billigste mobilabonnementer på TDC’s netværk

TDC kan bryste sig af at være kåret til at have Danmarks bedste netværk af Teknologisk Institut de sidste tre år. Vælger du derfor et mobilabonnement hos et af de teleselskaber, der benytter TDC’s netværk, så kan du forvente at få en god netværksoplevelse, også selvom du går efter et af de allerbilligste mobilabonnementer på TDC’s netværk. Guide til de billigste mobilabonnementer på TDC’s netværk.

Der er nok af teleselskaber at vælge mellem i Danmark og en del af dem findes på TDC’s netværk. TDC har som sagt Teknologisk Instituts ord for, for tredje år i træk, at de har Danmarks bedste netværk. Samtidig kan du også finde nogle ganske billige mobilabonnementer på TDC’s netværk, så du kan få kombinationen bedste netværk + billige mobilabonnementer.

Herunder lister vi de billigste mobilabonnementer på TDC’s netværk (forbrugsafregnede mobilabonnementer er sorteret fra i denne guide – se guide til forbrugsafregnede mobilabonnementer).

Se også: Sammenlign priser på billige mobilabonnementer

De billigste mobilabonnementer på TDC’s netværk

#1 Velkommen
10 times taletid, 2 GB data, fri sms/mms (inklusiv roaming i EU)
Oprettelse: 99 Kr.

Se tilbud her

Kommentar: Du kan knytte op til tre andre datasim-kort til abonnementet til brug i tablet eller computer. Pris per ekstra simkort er 29 kroner om måneden.

 

#2 Coop Mobil
25 times taletid, 15 GB data, fri sms/mms (kan kun bruges i Danmark)
Oprettelse: 129 Kr.

Se tilbud her

Kommentar: Du kan knytte op til tre andre sim-kort til abonnementet og dele det med andre i familien. Prisen er 95 kroner per ekstra simkort om måneden. Man får også 7 % medlemsbonus som medlem i Coop.

 

#3 Fullrate
20 timers tale, 20 GB tale og fri SMS/MMS (kan kun bruges i Danmark)
Pris: 129 Kroner / måned
Oprettelse: 0 Kr.

Se tilbud her

Kommentarer: Fullrates kunder melder generelt om god dækning og kundeservice. Fullrate sælger også mobiltelefoner, men har dog ikke først med de allernyeste.

 

#4 Telmore
20 times tale, 20 GB data og fri SMS/MMS (kan kun bruges i Danmark)
Pris: 129 Kroner / måned
Oprettelse: 0 Kr.

Se tilbud her

Kommentar: For 29 kroner om måneden kan du få et ekstra data-simkort til din tablet eller computer og bruge af den data, der er i abonnementet.

 

#5 Lokaltelefonen
20 timers tale, 20 GB data, fri SMS/MMS (kan kun bruges i Danmark)
Pris: 129 Kroner / måned
Oprettelse 49 Kr

Se tilbud her

Kommentar: 10% af det, du betaler for mobilabonnementet, går til den klub eller forening, som du vælger at støtte.

 

Fordele og ulemper ved TDCs netværk

Først og fremmest er det en fordel at være på Danmarks bedste netværk ved at vælge et abonnement, der kører på TDC’s netværk. Men intet er perfekt, heller ikke TDC, og derfor kan det sagtens være, at du oplever dårlig dækning, der hvor du bor, hvis du vælger et teleselskab på TDC’s netværk.

På teleprisguide.dk kan du få en oversigt over steder, hvor teleselskaber på TDC’s netværk har dårlig mobildækning i følge kundernes dom: TDC’s mobildækning i Danmark.

De teleselskaber, der kører på TDC’s netværk, er ikke blandt de billigste og er du ude efter et meget billigt abonnement, så bør du overveje andre teleselskaber på et andet netværk.

Se også: Top 10 billigste mobilabonnementer

 

Billigste abonnement på TDC’s netværk, maj 2018

Guiden til de billigste mobilabonnementer på TDC’s netværk er fra maj 2018. Rangering er efter pris og priserne er fundet på telepristjek.dk. De fem teleselskaber på listen er Telmore, Coop Mobil, Lokaltelefonen, Fullrate og Velkommen, som alle bruger TDC’s netværk.

Det dyreste abonnement i guiden koster 129 kroner om måneden, mens det billigste koster 99 kroner om måneden.

Se også: De bedste tilbud på mobilabonnementer

Skriv et svar