Bedste mobilabonnementer med musik – spar på streaming

Vælger du et mobilabonnement med en musik-streamingtjeneste inkluderet, så kan der være penge at spare. Her er de bedste mobilabonnementer med musik.

Bedste mobilabonnementer med musik – spar på streaming

Musikstreaming, og streaming generelt, bliver taget vel imod i Danmark. Faktisk er vi ret vilde med streaming, som år efter år stiger i popularitet. Men man skal også passe på, for selvom en streamingtjeneste kan se billig ud, så kan det hurtigt blive en dyr affære. Holder du styr på mængden af tjenester og og inkluderer dem i dit mobilabonnement, så kan der være penge at spare. I denne guide finder du de bedste tilbud på mobilabonnementer med musik.

For der findes efterhånden streamingtjenester til alt; musik, serier, film, live-tv, lydbøger, podcasts og flere. Skal man kunne streame det hele, så bliver det dyrt, da de fleste tjenester koster omkring 99 kroner om måneden. For at holde omkostningerne nede, så er der nogle gode tips.

Se også: Se vores anbefalede mobilabonnementer

Musiktjenester er der nok af – begræns dem

Der findes efterhånden et stort udvalg af musikstreamingtjenester, hvor det grundlæggende er det samme indhold, man bliver tilbudt. Der er Spotify, Apple Music, Tidal, Youtube Music, Deezer, Yousee Musik, Telmore Musik. De fleste af disse tjenester tilbyder en gratis prøveperiode, men når den udløber, så er prisen ofte lige under hundrede kroner, hvilket i løbet af et år bliver til 1.200 kroner. Der er selvfølgelig små forskelle i disse apps, som fx brugerflade, funktioner og lydkvalitet, men forskellen er alligevel ikke så stor, at man ikke bør vælge den tjeneste, som man kan få billigst.

Og det er nemlig en mulighed med nogle af disse tjenester. For køber man dem sammen med et mobilabonnement, så er der ofte penge at spare. Det eneste det kræver er, at du finder et mobilabonnement, som passer til dit behov.

Inden vi kigger nærmere på mobilabonnementerne, så kommer her et godt tip. Man kan nemlig hurtigt blive fristet af indhold og prøveperioder i streamingtjenester. Problemet er bare, at rigtig mange glemmer at afmelde dem igen, hvorefter de koster hver måned. Har du fået en gratis prøveperiode, så skriv i en kalender hvornår den slutter, så du ikke glemmer at afmelde. Og hopper du i en periode over på en anden tjeneste, så husk af pause eller afmelde det andet abonnement – man kan altid komme tilbage igen.

Herunder kan du se hvilke teleselskaber og mobilabonnementer har inkluderet musik – vi har fundet frem til de bedste af slagsen.

Bedste mobilabonnementer med musik

#1

CBB

Fri tale, fri sms/mms og 50 GB data (EU-abonnement)
Musiktjeneste inkluderet: Tidal Premium (Normalpris 99 kroner)
Pris: 159,- per måned

Se aktuelle tilbud fra CBB her

#2

Teleselskabet 3

Fri tale, fri sms/mms og 24 GB data (DK-abonnement)
Musiktjeneste inkluderet: Deezer Premium (Normalpris 99 kroner per måned)
Pris: 100 kroner, med Deezer inkluderet 179 kroner

Se aktuelle tilbud fra 3 her

#3

Telmore
Fri tale, fri sms/mms og 30 GB data (EU-abonnement)
Musiktjeneste inkluderet: Telmore Musik
Pris: 169,- per måned

Se aktuelle tilbud fra Telmore her

#4

YouSee
Fri tale, fri sms/mms og 20 GB data (EU-abonnement)
Musiktjeneste inkluderet: YouSee Musik
Pris: 169,- per måned

Se aktuelle tilbud fra YouSee her

#5

YouSee
Fri tale, fri sms/mms og 30 GB data (EU-abonnement)
Musiktjeneste inkluderet: YouSee Musik
Pris: 199,- per måned

Se aktuelle tilbud fra YouSee her

#6

Telenor
15 timers tale, fri sms/mms og 15 GB data (EU-abonnement)
Musiktjeneste inkluderet: TIDAL Family (Normalpris 149 kroner)
Pris: 119,- per måned, med Tidal Family inkluderet 218 kroner

Se aktuelle tilbud fra Telenor her

#7

Telia
Fri tale, fri sms/mms og 15 GB data (EU-abonnement)
Musiktjeneste inkluderet: Spotify Premium (Normalpris 99 kroner)
Pris: 119,- per måned, med Spotify Premium inkluderet 218 kroner

Se aktuelle mobilabonnementer hos Telia

Billigere musik med mobilabonnementer – her er de bedste

Bedste mobilabonnementer med musik er fra marts 2021. Som man kan se herover, så er der penge at spare ved at vælge et mobilabonnement med en inkluderet musiktjeneste. Samtidig er udvalget af abonnementer ganske stort, så der burde være noget til de fleste. Et godt eksempel er CBB, hvor man får fri tale og 50 GB data og Tidal til 159 kroner. Man betaler derfor kun 60 kroner for selve mobilabonnementet og 99 kroner for Tidal. Skulle du have købt et lignende abonnement og Tidal ved siden af, så havde prisen været 218 kroner (119 kroner per måned for fri tale og 50 GB data samt 99 kroner for Tidal). Det er en forskel på 708 kroner om året.

Se også: Se mobilabonnementer med streaming

Historien forstsætter

Redaktionen har fulgt udviklingen og her er fortsættelsen på historien. Daniel Søgaard Hald gik videre med sagen. 24/2/2021 kom der nyt i sagen med en vinkel omkring Mobilabonnementer under 100 kroner med bedste dækning – Den videre fortælling finde om emnet finder du her. Se også seneste nyt om tematikken her.