Bedste mobilabonnement hos Call Me – samt fordele og ulemper

Call me har et solidt udvalg af mobilabonnementer, men står svagt på de billigste. Guide til de bedste mobilabonnementer hos Call me.

Bedste mobilabonnement hos Call Me – samt fordele og ulemper

Call me har et fornuftigt udvalg af mobilabonnementer til gode priser, men de mangler det sidste på de allerbilligste abonnementer og tjenester og underholdning får man heller ikke inkluderet. De bedste mobilabonnementer hos Call me.

Call me har ikke de mest unikke mobilabonnementer eller tilbud, men de er gode og solide og man går ikke helt galt i byen, hvis man vælger et af selskabets mobilabonnementer. Det billigste koster 79 kroner, men kan kun bruges i Danmark og derfor står selskabet ikke særligt stærkt på de billigste abonnementer. Man finder heller ikke tjenester og underholdning inkluderet i selskabets abonnementer – det er bare rene mobilabonnementer med fuld fokus på tale og data.

Herunder kan du se guide til de bedste mobilabonnementer hos Call me lige nu.

Se også: Mobilabonnementer hos Call me

 

Bedste mobilabonnementer hos Call me

20 timers tale og 20 GB data ( inklusiv tale, sms/mms og 8 GB data i EU)
Pris: 99 kroner om måneden
Oprettelse: 0 kroner
Fri tale og 100 GB data ( inklusiv tale, sms/mms og 10 GB data i EU)
Pris: 100 kroner om måneden
Oprettelse: 0 kroner

Sammenlign priser på mobilabonnementer hos Call me

 

Fordele og ulemper ved Call me

Call me benytter Telias netværk og det betyder typisk en fin mobildækning. Selskabet høster normalt roser for gode kundeservice og de ligger da også altid i top 3 på kundeservice på teleprisguide.dk, hvor man kan bedømme kundeservice og netværk blandt de danske teleselskaber.

De tilbyder ofte gode priser på mobiltelefoner – også ofte de nyeste.

Har du brug for at kontakte Call me kundeservice kan du gøre det over telefon, Facebook og chat.

Call me står svagt på de aller billigste mobilabonnementer og vi savner også tjenester og fordele inkluderet i prisen, der kan gøre det lidt mere attraktivt at blive kunde.

Se også: Teleselskaber med bedst kundeservice

 

Bedste mobilabonnement hos Call me, oktober 2019

Guiden til det bedste mobilabonnement hos Call me er fra oktober 2019. Guiden er baseret på de abonnementer, som selskabet tilbyder lige ud og vi har fundet de tilbud, som vi vurderer er bedst, når det kommer til tale, data, roaming og sms/mms set i forhold til pris.

Se også: Sammenlign bedste tilbud hos teleselskaberne