bedste billig mobilabonnement børn

Bedste mobilabonnement til børn – også for forældrene

Det bedste mobilabonnement til børn – hvordan ser sådan et ud? Det har mange forældre nok tænkt over, for slet ikke at tale om hvornår børnene overhovedet skal have en mobil og mobilabonnement – men det er en anden snak. Nu går snakken på bedste mobilabonnement til børn.

Forældres forbrugskontrol af børns mobilabonnement

Først og fremmest bør der fra forældrenes side være fokus på de muligheder, der er for at have styr over børnenes mobilforbrug og mulighed for spærring og blokering af indholdstakserede beskeder og tjenester.

Børn forstår allerede fra en tidlig alder at bruge en mobil, men de forstår ikke, hvad det koster eller de negative ting, der kan være forbundet med at være på nettet med mobilen – der er mange muligheder for utilsigtet at komme ind på skadelige sider. Derfor er det forældrenes opgave at vejlede børnene i dette, så børnene med tiden selv kan få ansvar over deres brug af mobiltelefon.

Som forældre bør man altså overveje disse ting, når man køber mobilabonnement til ens børn:  Forbrugskontrol, blokering for indholdstakserede tjenester og beskeder og automatisk blokering for opkald og data i udlandet samt spærring for opkald til 90-numre.

Se også: De bedste mobiltelefoner til børn

Hvilket mobilabonnement skal man vælge til børn?

Børn alt efter alder kan have nogle lidt andre behov, når vi taler brug af mobiltelefon og dermed også mobilabonnement, end voksne.

De taler formentlig ikke særlig meget i mobil – kun når deres omsorgsfulde / emsige forældre ringer og hører, hvordan det går. Det er mere dataforbruget, man som forældre skal være opmærksom på. Et mobilabonnement med 300 MB eller 1 GB data rækker ikke langt, når børnene streamer YouTube – og det gør de altså i stor stil, nærmest uanset alder.

Også Netflix, Spotify, Minbio og andet kan være oplagt at lade børnene få adgang til på deres mobil, og så skal der altså være en pæn mængde data tilgængelig.

Forældre bør købe et mobilabonnement med minimum 10 GB data – jeg ved af erfaring, at børn sagtens kan forbruge sådan en mængde data om måneden, når de ikke er hjemme på familiens Wi-Fi-forbindelse. Stort set alle mobilabonnementer med meget data indeholder også mange timers tale, så det må man tage med i købet.

Se også: Danmarks bedste mobilabonnement til familier

Anbefalede mobilabonnementer til børn

Herunder anbefaler vi nogle af de teleselskaber, der har gode mobilabonnementer til børn.

Oister til børn

Oister tilbyder simpel og overskuelig overblik til forbrug og billig mobiltelefoni

Anbefalet mobilabonnement til børn: 10 timers tale, 20 GB data, fri SMS/MMS. Pris: 99 kroner/ måned

Se mere hos Oister

Call me til børn

Call me giver forældrene mulighed for let at have styring over ens børns mobilforbrug og man risikerer ikke ekstraregninger på udlandstelefoni, indkøbte spil, ringetoner eller andre betalingstjenester.

Anbefalet mobilabonnement til børn: 2 timer tale, 2 GB data, fri sms. Pris: 69 kroner /måned

Se mere hos Call me

Se også: Familier kan spare 10.000 kroner om året på telefoni og bredbånd

 

CBB til børn

Simpel og overskueligt mobilabonnement og gode kontrolmuligheder for forældre. Musiktjenesten Tidal er med i prisen – den koster normalt 99 kroner om måneden, så her er tale om et rigtig godt tilbud, hvis ens børn i forvejen har en streaming-tjeneste til musik.

Anbefalet mobilabonnement til børn: 15 timers tale, 15 GB data, fri SMS/MMS + frit forbrug af musiktjenesten Tidal (normalpris 99 /måned). Pris: 139 kroner /måned (tilbud lige nu med de første tre måneder til 119 kroner / måned)

Se mere hos CBB

 

Yousee til børn

Yousee har musik i alle deres mobilabonnementer med Yousee Musik og køber man flere abonnementer på én gang får man 20 kroners rabat.

Anbefalet mobilabonnement til børn: 4 timers tale, 10 GB data, fri SMS/MMS, F+ musik. Pris: 139 kroner / måned.

Se mere hos Yousee

Se også: Mobilselskaber med store familierabatter

 

Telmore til børn

Telmore tilbyder både simple mobilabonnementer med fine muligheder for forbrugskontrol og så tilbyder de også mange underholdningstjenester, som børnene helt sikkert vil få glæde af.

Anbefalet mobilabonnement til børn: 10 timers tale, 20 GB data, fri SMS/MMS + gratis musik med Telmore Musik. Pris: 149 kroner /måned.

Man kan også overveje et Telmore Play abonnement, der indeholder mange tjenester, ikke kun til børn, men også til forældrene. Der kan være mange penge at spare, hvis man gør det – her er både musik, bøger og tegnefilm og film for børn.

Se mere hos Telmore

 

3 til børn

3 kan være oplagt at vælge til ens børn, hvis man som familie rejser meget i udlandet – med 3LikeHome kan ens børn bruge mobilen i 28 lande som var man hjemme i Danmark. Det giver en god sikkerhed og tryghed, når man rejser i udlandet.

Anbefalet mobilabonnement til børn: Fri tale, 3 GB data, fri SMS/MMS + 3LikeHome med frit forbrug af ens mobilpakke i 28 lande. Pris: 130 kroner /md

Se mere hos 3

 

Greentel til børn

Tilbyder familieabonnementer med en fast mængde tale, data og SMS/MMS, som deles mellem familiemedlemmerne som man ønsker. På den måde er man mere sikker på rent faktisk at bruge al den indhold, der er i mobilabonnementet. Forældrene sikres samtidig rigtig god forbrugsoversigt bl.a. med mulighed for spærring af data, udlandstelefoni og andet for specifikke numre.

Anbefalet mobilabonnement til børn: Stor Familie med 55 timer, 6 GB, 3.000 SMS/mms. 445 kroner /måned.

Se mere hos Greentel

Se også: Oversigt til billige mobilabonnementer til børn